Invitam reprezentantii presei sambata, 8 octombrie, ora 15:00, la Hotel Intercontinental Bucuresti, pentru a afla primele reactii si marturii ale celor 2 atleti care si-au propus sa alerge 700 de kilometri in 7 zile pentru copiii si adolescentii bolnavi de cancer. Atletii vor ajunge la hotel alergand alaturi de membrii Clubului Temerarii, adolescenti care au invins cancerul.

Iulian Novac si Marian Solohan au parcurs impreuna 350 de kilometri, jumatate din distanta Cursei Contra Cancer, cursa care se desfasoara pe perioada a 7 zile, intre 2 si 9 octombrie, cu scopul de a strange fonduri pentru copiii si adolescentii bolnavi de cancer, beneficiarii programelor de asistenta psiho-sociala zilnice, create de Asociatia Little People Romania.
Starea de spirit a alergatorilor este foarte buna si au parte de sustinatori si persoane interesate de scopul acestei curse. Sunt intrebati mereu de semnificatia numarului 858 imprimat pe echipamentele in care alearga.
 
 
858 este numarul de SMS prin care cetatenii din fiecare colt al Romaniei pot dona 2 euro pentru a sprijini cauza copiilor si adolescentilor bolnavi de cancer. Numar valabil pana pe 3 noiembrie 2011.

Organizatorii doresc sa faca cunoscut un rezumat al locatiilor in care se va alerga pentru a parcurge a doua jumatate a cursei:
•    Joi, 6 octombrie, de la ora 8:00-18:00 va fi alergata distanta Goranesti–Fusea din Deal
•    Vineri, 7 octombrie, la ora 10:00-18:00, Fusea din Deal –Buftea 
•    Sambata, 8 octombrie, alergatorii vor urma traseul Buftea (Soseaua A1)-Soseaua de Centura Bucuresti-Tragoviste (Soseaua A1)- Bulevardul Bucurestii Noi-Calea Grivitei-Metro 1 Mai-Bulevardul Ion Mihalache-Piata Victoriei-Bulevardul Lascar Catargiu -Piata Romana General Gheorghe Megheru- din Parcul Cismigiu spre Bulevardul Regina Elisabeta, langa ceasul de flori-Hotel Intercontinental Bucuresti
•    Duminica, 9 octombrie, ultimii kilometri ai cursei vor fi parcursi la Bucharest City Marathon, alaturi de membri Clubului Temerarii din Bucuresti, Excelenta Sa Amabasadorul Marii Britanii si echipa Ambasadei Britanice si alti peste 50 de sustinatori pentru a-si arata suportul fata de lupta impotriva cancerului la copil.
 
 
Pentru mai multe detalii va rugam contactati Oana Rusu, 0743 773 843
Materiale video si fotografii din marea cursa sunt prezentate zilnic pe adresa de Facebook.

Va multumim si va asteptam! 858 este mesajul sustinatorilor copiilor bolnavi de cancer!

Contact:
Katie Rizvi
Vice-presedinte
Asociatia Little People Romania
katie@thelittle-people.org
0756 084 332
www.thelittlepeople.ro