Dan Alexa, Srgian Luchin si Ianis Zicu incurajeaza directionarea a 2% din impozit catre Satul de Copii Rudolf Walther.

Cei trei fotbalisti ai FC Politehnica Timisoara s-au alaturat Kinderzukunft - Fundatiei Rudolf Walther in Campania de strangere de fonduri prin directionarea a 2% din impozitul pe venit, pentru a sprijini cei 150 de copii si tineri pe care fundatia ii are in grija.

Dupa ce anul trecut am avut-o alaturi pe fosta campioana olimpica Simona Amanar, a devenit deja o traditie asocierea noastra cu personalitati din lumea sportului de performanta. Dan Alexa, Srgian Luchin si Ianis Zicu au raspuns cu mult entuziasm apelului nostru devenind, alaturi de cativa copii din cadrul fundatiei, imaginea Campaniei 2% a anului 2011. Prin aceasta asociere dorim sa incurajam implicarea cat mai multor persoane in proiectele sociale dezvoltate pentru ajutorarea copiilor dezavantajati.
 
Poti sa te alaturi scopului nostru prin completarea formularelor 200 sau 230 si directionarea a 2% din impozit catre  Kinderzukunft - Fundatia Rudolf Walther - Filiala din Timisoara. Formularele completate se pot depune pana in data de 15 mai, direct la Administratia Financiara de domiciliu a contribuabilului (personal sau prin scrisoare recomandata) sau ne poti contacta si le depunem noi pentru tine.

Ai devenit deja sustinatorul nostru? Te invitam si in acest an sa ramai o veriga in lantul uman care va sprijini cu 2% din impozitul pe venit fundatia noastra si astfel sa contribui la cresterea calitatii vietii copiilor dezavantajati pe care fundatia ii are in grija.

Directionarea a 2% din impozitul pe venit nu presupune nici o cheltuiala suplimentara din partea ta. Daca nu te decizi sa ii directionezi catre o organizatie non-profit, acesti bani raman la statul roman.

Descarca formularul 230 si directioneaza 2% catre copiii aflati in nevoie.