Asociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu Autism din Romania (ANCAAR) – filiala Iasi si Fundatia Ancora Salvarii va invita sa participati  la conferinta „Sunt diferit, dar exist! Trebuie doar sa vrei sa ma vezi!”, organizata pentru a marca ziua de 3 Decembrie - Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati care va avea loc la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului, in data de 3 Decembrie 2010, orele 11.00-12.00.
     
Scopul conferintei este de a prezenta proiectele care au implicat persoane cu autism, evidentiind calitatile pe care acesti copii si tineri le au.  Dorim sa marcam ziua de 3 Decembrie intr-un mod optimist aratand celor din jur ca si aceste persoane pot avea progrese importante daca beneficiaza de interventie timpurie si corecta.

Vor fi invitati toti partenerii implicati în aceste proiecte: Primaria Municipiului Iasi, Prefectura Iasi, Consiliul Judetean Iasi, Directia de Asistenta Comunitara Iasi, Directia Generala de Asistenta  Sociala si Protectie a Copilului Iasi, Inspectoratul Şcolar Judetean Iasi, Scoala speciala C-tin Paunescu, Centrul Sf. Andrei, Centrul Stejarul. 
 
Va asteptam sa fiti alaturi de noi.

Cu multumiri,
Carmen Gherca – presedinte ANCAAR Iasi    
e-mail: carmen_gherca [at] yahoo.co.uk
www.ancaar-iasi.ro

Inge Jose Smelik – presedinte  Fundatia Ancora Salvarii
e-mail: ancorasalvarii [at] yahoo.com
www.ancorasalvarii.ro