Centrul de Voluntariat Bucuresti va invita vineri, 1 aprilie, intre orele 11.00-13.30 la o intalnire de pregatire a activitatilor in Saptamana Nationala a Voluntariatului (SNV) si a contributiei la primul Ghid de oportunitati de Voluntariat din Bucuresti editia 2011. 

SNV se afla la cea de-a X-a editie, iar anul trecut au fost inscrise mai mult de 500 activitati, speram ca in acest an sa avem alaturi mult mai multi parteneri cu mult mai multe activitati de Voluntariat si voluntari implicati. 

Ghidul oportunitatilor de Voluntariat din Bucuresti editia 2011 este o initiativa a Centrului de Voluntariat Bucuresti si isi propune sa adune informatii de la un numar mare de organizatii nonguvernamentale din domenii diverse de Voluntariat din Bucuresti referitoare la oportunitatile de Voluntariat din acest an cu posibilitate de prelungire si pentru primele luni din 2012, daca aveti deja proiecte planificate. Acest ghid va fi tiparit si distribuit in Bucuresti in diverse puncte de informare.  

Agenda intalnirii:
Evenimente si activitati in Saptamana Nationala a Voluntariatului. Cum ma pot implica?

Cum pot contribui la primul ghid de oportunitati de Voluntariat din Bucuresti editia 2011?

Alte activitati din Anul European al Voluntariatului in care ne putem implica.

Intalnirea are loc la Sala Inforeuropa din Calea Victoriei, nr 88.  Va rugam sa confirmati participarea pana miercuri, 30 martie la bucuresti@voluntariat.ro sau tel 0755 045 102, persoana de contact Carmen Marcu.