Spuneti-le voluntarilor vostri “Multumesc!".  Activitatile de voluntariat reprezinta experiente semnificative pentru cei care aleg sa isi dedice timpul si abilitatile in beneficiul celorlalti!

Pro Vobis - Centrul National de Resurse pentru Voluntariat invita organizatiile si institutiile care implica voluntari sa isi arate aprecierea fata de cei mai dedicati dintre acestia, prin a-i nominaliza pentru editia de acest an, cea de-a patra, a publicatiei "Portret de Voluntar". Publicatia isi propune sa surprinda diversitatea voluntarilor si a activitatilor pe care acestia le desfasoara, ofera ocazia de a parcurge reflectiile personale ale nenumaratilor voluntari implicati in programe in folosul comunitatii si reprezinta, pentru organizatiile si institutiile ce implica voluntari in programele lor, o modalitate de a evidentia meritele voluntarilor, multumindu-le astfel pentru eforturile si dedicarea de care dau dovada.

Pentru a nominaliza o voluntara/un voluntar, descarcati fisa de nominalizare de pewww.provobis.rosi o trimiteti completata si insotita de doua fotografii ale voluntarului nominalizat (una tip portret si una din activitatea de voluntariat – in format .jpg rezolutie 300dpi) si sigla organizatiei (in format vectorial sau .jpg rezolutie 300 dpi) la adresa de e-mail voluntar@provobis.ro pana luni, 11 octombrie 2010. Fotografiile trebuie atasate mesajului si nu incluse in documentul word.

###
Publicatia va fi disponibila atat in format electronic cat si pe hartie si va fi lansata cu ocazia zilei de 5 decembrie 2010 - Ziua Internationala a Voluntarilor.

Pro Vobis isi rezerva dreptul de a selecta voluntarii astfel incat sa raspunda scopului primordial al acestei publicatii, acela de a evidentia diversitatea tipurilor de activitati pe care voluntarii le pot face si diversitatea voluntarilor.

Nu se accepta autonominalizari si nominalizarea de grupuri de voluntari, iar voluntarii care au fost inclusi in primele trei editii ale publicatiei nu vor mai fi inclusi in editia curenta.

Publicatia “Portret de Voluntar” editia 2010 este realizata in cadrul proiectului IMPROVE: Informare, Motivare si Promovarea in Romania a Oportunitatilor de Voluntariat European, proiect finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune.