Fundatia „Alaturi de Voi” Romania participa, incepand de astazi si pana pe 18 octombrie a.c., la Targul National de Carte, Muzica si Film – CAMUFI, organizat in Sala Pasilor Pierduti din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza Iasi. La standul ADV Romania sunt expuse produsele realizate la unitatea protejata autorizata Util Deco, sectie interna a organizatiei, publicatiile ADV Romania si sunt rulate filme educative in domeniul HIV/SIDA. ADV Romania multumeste organizatorilor targului pentru ca au dorit sa ofere publicului posibilitatea unui plus de informatie intr-un domeniu de mare importanta pentru comunitate –sanatatea.

De altfel, implicarea ADV Romania in comunitate este din ce in ce mai apreciata, dovada si faptul ca aseara a primit PREMIUL DE EXCELENTA din partea Primariei municipiului Iasi, pentru activitatea depusa in cei sapte ani de existenta, in cadrul Galei valorilor iesene.

Parteneriatul stabilit cu minicipalitatea ieseana este astfel, incununat cu un semn de apreciere care ne bucura foarte mult si care ne obliga in continuare la implicarea in viata comunitatii.

Detalii privind participarea ADV Romania la ambele evenimente puteţi obţine de la Mihaela Munteanu coordonator PR ADV Romania, tel. 0740.531.864.