Petrece o seara in compania acordurilor de pian si a oamenilor pasionati de muzica buna! Pe 27 februarie 2012, de la ora 19:00, Fundația PACT – Parteneriat pentru Acțiune Comunitara si Transformare te invita la recitalul Armonii de primavara, alaturi de talentata pianista Sinziana Mircea.

Tanara pianista, studenta in anul II la Universitatea de Muzica si Dans din Köln, cea mai mare universitate de profil din Germania, la clasa Prof. Sheila Arnold, a avut frecvente aparitii in recitaluri solistice, dar si camerale. A colaborat cu nume sonore ale muzicii clasice precum Alexandru Tomescu si a sustinut numeroase recitaluri in tara si in strainatate: Festivalul Riva del Garda din Italia, Festivalul Aurora Chamber Music din Vänersborg-Suedia, “Teatrul ACT- Tinerii si muzica”, “Galele Tineriilor Laureați - Arcus”, turnee in Japonia si Statele Unite etc.

Evenimentul este gazduit de Sala George Enescu a Scolii Gimnaziale de Arte nr.5, o scoala cu traditie indelungata (infiintata in 1957), unde profesori-artisti si elevi deopotriva s-au dedicat pasiunii pentru muzica, organizand numeroase evenimente artistice, participand la schimburi de experienta internationale sau concursuri de specialitate.

Alexandru Muresan (percutie), Maria Mamara (vioara) si Yvonne Dogariu (pian), elevi de exceptie ai scolii de arte, premiati la numeroase concursuri si festivaluri nationale sau internationale, vor deschide seara cu selectii din Butsford, Chopin si Beriot. Urmeaza, apoi, recitalul Sinzianei Mircea, cu piese celebre de Ravel, Mozart, Liszt si Ceaikovsky.

Banii stransi la eveniment sunt directionati catre PACT pentru COMUNITATE din care, incepand cu luna mai 2013, vom continua sa finantam proiecte gandite si realizate in folosul propriei comunitati, de catre grupuri de cetateni activi  sau organizatii mici locale din sudul Romaniei.

In cadrul primei runde a programului PACT pentru COMUNITATE (august 2012 – aprilie 2013), sprijinim deja 11 proiecte comunitare in valoare de 110.000 RON. Cu o donatie de 35 RON si tu poti contribui la dezvoltarea de noi proiecte in satele si orasele mici din sudul Romaniei!

Daca vrei sa participi la eveniment si sa contribui la schimbarile produse in comunitatile din sudul țarii, poti comanda chiar acum un bilet la adresa de e-mail office@fundatiapact.ro sau il poti achizitiona la intrare, in ziua evenimentului. Persoanele care vor achizitiona biletul la intrare sunt rugate, pentru buna desfasurare a evenimentului, sa ajunga cu jumatate de ora mai devreme.

Intrare: 35 RON (donație);
Gazda: Scoala Gimnaziala de Arte nr.5 (Strada Gheorghe Petrascu, nr. 49);
Data si ora: miercuri, 27 februarie, ora 19.00.

Acest eveniment este organizat cu sprijinul Școlii Gimnaziale de Arte nr.5 – Partener Principal, al partenerilor Computaris, Class IT Outsourcing, Mirus Advisory Services si al partenerilor media: Romania Pozitiva, Inspire Business, Business24, Ziare.com, Calendar Evenimente, Eurodesk, Orasul meu, Gala Societații Civile, Cooperativa Urbana, Metropotam, The Institute, Decat o Revista, Webcultura, Liternet.