Asociatia Action organizeaza Crosul „Alearga pentru viitor - 2010” care se va desfasura in imprejurimile lacului Snagov (in Snagov Parc ), duminica, 20 iunie 2010.

Evenimentul cuprinde doua reprize: Crosul copiilor, pe o distanta de 1 km se adreseaza participantilor pana in 16 ani si va incepe la orele 11.00, iar Crosul adultilor, pe o distanta de 5 km, va incepe la orele 12.00. Mai multe detalii vor fi prezentate in curand pe www.famaction.ro.



Fondurile stranse in urma evenimentului vor fi destinate proiectului „Action Towards Professionalism”, care vizeaza integrarea socio-profesionala a unui grup de 58 de tineri aflati in ingrijirea agentiilor de protectie a copilului din judetul Ialomita. Pentru mai multe detalii, accesati  www.famaction.ro. Toti doritorii vor avea posibilitatea de a beneficia de o  plimbare gratuita cu vaporul la Manastirea Snagov (la mormantul lui Vlad Tepes).

Evenimentul este organizat in colaborare cu Primaria Snagov. Va invitam pe aceasta cale pe dumneavoastra si colegii sau angajatii dumneavoastra sa va inscrieti la cros.

Tarife de participare:
Adulti – 80 RON
Copii  pana la 16 ani – 40 RON

Pentru inscriere si tarife de participare accesati: www.famaction.ro/runwalk2010