In perioada 25 februarie-1 martie ati putut admira, cu ocazia Targurilor de Martisor organizate la Palatul Copiilor si la Muzeul Taranului Roman, obiectele pictate de copii in cadrul Centrelor educationale ASCENDENT.

Standurile Asociatiei ASCENDENT din cele doua locatii v-au intampinat cu multe martisoare, idei de cadouri dintre cele mai diverse si mai ales, cu multa voie buna. Tot aici ati avut ocazia sa-i cunoasteti pe cativa dintre copiii asistati in cadrul centrelor nostre alaturi de voluntarii celor 3 “Scoli de Duminica ASCENDENT’ (Bucuresti, 1 Decembrie si Jilava).

Acestia au avut parte de multa distractie, dar si de o experienta noua si interesanta: au avut sansa de a prezenta si de a vinde in cadrul targurilor propriile creatii. In plus, au pictat obiecte decorative si au popularizat la standuri activitatile Asociatiei ASCENDENT.

Fiecare dintre obiectele cu care am fost prezenti la targuri este pictat si decorat manual si reprezinta o expresie unica a ideilor, sensibilitatii si creativitatii unui copil.

Multumim celor care, prin gestul lor de a cumpara obiecte realizate de copii in cadrul centrelor nostre, sprijina proiectele Asociatiei ASCENDENT si va dorim tuturor o primavara insorita.