Daca doriti sa directionati 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Autism Transilvania, tot ce trebuie sa faceti este sa completati si transmiteti, pana la data de 15 mai 2011, doar unul din cele doua documente de mai jos, in functie de situatia in care va incadrati:

a) daca aveti doar venituri din salarii: completati declaratia 230, citind cu atentie instructiunile de la final. Anul la care se face referire in declaratie este 2010, deoarece ne referim la impozitul pe venit din 2010, conform fisei fiscale. Nu va faceti probleme daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit.Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata.

b) daca aveti venituri din alte surse (cedarea folosintei bunurilor, drepturi de autor, etc.): completati declaratia 200, capitolul III,  citind cu atentie instructiunile de la final. Anul la care se face referire in declaratie este 2010, deoarece ne referim la impozitul pe venit din 2010, conform fisei fiscale. Nu va faceti probleme daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata. Cei care obtin pe langa salarii si alte venituri, vor completa formularul 200, la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut, inclusiv capitolul III "Destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul pe venitul anual datorat".

Formularul se completeaza DE MANA CU MAJUSCULE, in doua exemplare, din care unul ramane la contribuabil. Depuneti formularul direct sau trimiteti-l prin posta cu scrisoare recomandata  la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu.

Adresele Administratiilor Finantelor Publice le gasiti aici.
________________________________________

c)
Daca este mai simplu pentru dvs.,  puteti trimite formularele completate si semnate la adresa: Asociatia Autism Transilvania, Str. Zizinului, nr. 4, Cluj-Napoca. Ne vom ocupa noi sa expediem formularele dvs. la Administratiile Financiare de care apartineti.
________________________________________

Datele de completare a declaratiilor:
Denumire entitate nonprofit: ASOCIATIA AUTISM TRANSILVANIA
Cod de identificare fiscala: 18939153
Cont bancar (IBAN): RO31BRDE130SV42995601300
________________________________________