Draga prietene al Bucurestiului,

In perioada 13-30 septembrie 2011 te asteptam la Muzeul „Municipiului Bucuresti” pentru a vedea expozitia foto “Trecut-au anii...”. Cea de-a cincea editie va reprezenta o intalnire cu anii 60-70 ai secolului XX bucurestean cu cel al anului 2012.


Asociatia “Bucurestiul meu drag” impreuna cu Muzeul „Municipiului Bucuresti” si Apa Nova a adunat la un loc perechi de fotografii, reprezentand instantanee realizate in Bucurestiului anilor 60-70 cu imagini similare Bucurestiului actual.

Fotografiile vechi provin din arhiva Muzeului „Municipiului Bucuresti”, pe cand cele actuale sunt realizate de membrii Asociatiei “Bucurestiul meu drag”, coordonati fiind de curatorul expozitiei, Andrei Bîrsan, Pesedinte.

Expun: Adrian Tache, Andrei Birsan, Andreia Birsan, Corneliu Munteanu, Cristin Dumitru, Cristina Dumitru, Dan Pop, Daniela Borcea, Eli Driu, Elisei Noata, Gabriela Mihaila, Julia Kretsch, Livia Vintila, Lucia Spirea, Mihai Petre, Mirela Momanu, Nina Mihaila, Robert Reghina, Serban Vornicu, Sergiu Sfetcu, Sorina Tache, Teodor O. Nicolescu

Vernisajul expozitiei va avea loc joi, 13 septembrie 2012, de la orele 18:00, in curtea Muzeului „Municipiului Bucuresti”.


Sponsori: EPSON Romania, Dacora Print.



Multumiri se aduc sponsorilor si partenerilor: EPSON, Doc Comm, Adobe, Dacora Print, Muzeul „Municipiului Bucuresti” si Apa Nova pentru ca au contribuit la realizarea expozitiei „Trecut-au anii...”.

Ca si celelalte editii ale expozitiei „Trecut-au anii” si aceasta a fost tiparita cu tehnologie Epson. Imaginile tiparite cu noua imprimanta Epson SureColor SC-S30610 folosind cerneala Epson UltraChrome GS2 care pastreaza acuratetea culorilor, cu gradatii fine de nuanta.

Designul expozitiei este realizat de Doc Comm.


***
Despre Asociatia "Bucurestiul meu drag"
(www.orasul.ro)
Asociatia "Bucurestiul meu drag" a fost infiintata in anul 2007 propunandu-si ca, prin intermediul fotografiei, sa cultive cunoasterea Bucurestiului si sa contribuie la descoperirea farmecului locurilor, a oamenilor si a traditiilor care l-au construit, care i-au definit spiritul si care interfereaza zilnic cu prezentul nostru.

Pe parcursul anilor, asociatia a organizat excursii foto pentru pasionatii de fotografie, publicand pe pagina web www.orasul.ro peste 117000 de fotografii realizate in aceste deplasari.

De asemenea, "Bucurestiul meu drag" a realizat expozitii foto desfasurate in Romania si in strainatate, precum si diverse actiuni caritabile.

Detalii pe pagina web a asociatiei: www.orasul.ro.

Despre Muzeul Municipiului Bucuresti (www.muzeulbucurestiului.ro)
La sfarsitul lunii iunie 1921, Consiliul Comunal Bucuresti a aprobat propunerea primarului dr. Gh. Gheorghian de infiintare a „Muzeului Comunal Bucuresti” la initiativa istoricului Nicolae Iorga.

Muzeul de Istorie Bucuresti a fost redeschis in localul actual la 23 ianuarie 1959, in ajunul centenarului Unirii Principatelor.

Personalitati de seama ale istoriografiei si cercetarii stiintifice au onorat directia muzeului: dr. George Severeanu, arheologul Dinu V. Rosetti, prof. George Florescu, prof, univ. dr. Panait I. Panait, dr. Vasile Boroneant si actualul director dr. Ionel Ionita.

Despre Apa Nova Bucuresti (www.apanovabucuresti.ro)
Filiala Veolia Apa, este din noiembrie 2000, pentru o durată de 25 de ani, concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apă şi canalizare din Bucureşti și are ca principal obiect de activitate gestionarea resurselor de apă, tratarea şi distribuţia apei către consumatori, evacuarea apelor uzate şi a apelor meteorice de pe teritoriul Municipiului Bucureşti. Prin parteneriatele incheiate de-a lungul celor 12 ani de existenta pe piata romaneasca, Apa Nova a initiat diverse programe de responsabilitate sociala in mai multe domenii de activitate: cultura, educatie, social, mediu.

Despre Epson (www.epson.ro)
Epson este lider in productia de imprimante destinate pasionatilor de fotografie si fotografilor profesionisti. Acestia pot avea acces la cele mai recente tehnologii de procesare a fotografiilor digitale si isi pot realiza propria „camera obscura” pentru prelucrarea si imprimarea imaginilor in formate variate, de la 10x15 cm pana la 64 inci. Imprimantele foto Epson care folosesc cerneala UltraChrome™ au o rezolutie de listare de pana la 5.760x1.440 dpi optimizata pe medii de tiparire adecvate, rezultand imagini clare in culori naturale si gradatii fine, pastrand un echilibru perfect al nuantelor de gri.

Despre Dacora Print (www.dacora.ro)
Dacora Print, unul din leaderii pietei de semnalistică și productie publicitara, este furnizor de soluții complete: echipamente, service și medii de tiparire pentru interior sau exterior. Compania s-a remarcat prin calitatea materialelor pentru imprimarea indoor si outdoor, precum si prin promovarea echipamentelor de imprimare. Colaborarea cu Epson a început din 2008, Dacora Print devenind în scurt timp Epson Ontop Partner, datorită rezultatelor extraordinare avute prin promovarea modelului Epson Stylus Pro GS6000.

Despre Doc Comm
Ambalaje, evenimente de lansare, campanii de imagine, simpozioane, promotii pentru consumatori, materiale promotionale, standuri campanii de direct mail, web siteuri, branding si rebranding, campanii de motivare a angajatilor, petreceri anuale,
Asa cream noi la Doc Comm atitudini…..atitudini pozitive fata de brandurile si compania voastra.


Cu prietenie,
Asociatia “Bucurestiul meu drag”
Andrei Bîrsan
Presedinte Asociatia Bucurestiul meu drag.
0743.076.255
www.orasul.ro