Asociatia Green Revolution organizeaza conferinta de lansare a evenimentului “Bike Fest 2012”. Conferinta va avea loc luni, 10 septembrie, la Roaba de Cultura, in Parcul Herastrau, zona Pescarus, intre orele 10.30 - 11.30.

In cadrul conferintei de presa vor fi prezentate si primele date privind gradul de folosire a bicicletei in mediul urban, solutii si probleme identificate de biciclisti, dar si date privind comportamentul cumparatorului de biciclete. Datele fac parte din primul studiu de piata, avand ca tema bicicleta, realizat de Daedalus Millward Brown pentru Asociatia Green Revolution.



“Bike Fest 2012” este un eveniment organizat in scopul promovarii bicicletei, cresterii numarului de biciclisti in mediul urban, sprijinirii producatorilor de biciclete, magazinelor specializate in piese si accesorii, artistilor, designerilor, dar si organizatiilor neguvernamentale.

Pe parcursul celor doua zile de desfasurare, 29 – 30 septembrie, in Parcul Izvor, biciclistii vor putea sa isi testeze, repare sau accesorizeze bicicletele. In acelasi timp, cei care vor sa isi cumpere sau schimbe biciclete vor avea posibilitatea sa o faca la standurile magazinelor specializate sau in zona de talcioc.