Asociatia Hercules Costesti si partenerii sai - Banca Comerciala Romana, Fundatia Sf. Dimitrie Bucuresti si Asociatia Vasiliada Craiova va invita sa luati parte la lansarea editiei a doua a proiectului “Banca Copiilor Responsabili”.

Evenimentul va avea loc luni, 17 octombrie la Costesti, Arges, incepand cu ora 11:00 la sediul Asociatiei Hercules, acolo unde s-a desfasurat prima editie a proiectului.

In cadrul evenimentului, copiii din echipa de conducere a primei Banci a Copiilor Responsabili vor prezenta rezultatele primelor 9 luni de functionare, precum si planurile de dezvoltare.

Proiectul “Banca Copiilor Responsabili” se adreseaza copiilor proveniti din familii defavorizate cu varste intre 8 si 15 ani, clasele I-VIII, beneficiari ai organizatiilor partenere.

In cadrul proiectului, copiii sunt incurajati sa economiseasca, sa cheltuiasca si sa investeasca in mod responsabil banii. Ei depun micile lor economii intr-o „banca” pe care o si administreaza, astfel ca pot folosi banii depusi inclusiv pentru a derula o activitate care sa produca profit.

Proiectul “Banca Copiilor Responsabili” este sustinut de Banca Comerciala Romana, atat din punct de vedere financiar cat si prin implicarea angajatilor bancii in calitate de voluntari.

Petruta Stanescu
0723 623 159
Asociatia Hercules