In eforturile de a sprijini sportul paralimpic roman, Asociatia Little People Romania a organizat evenimentul de prezentare a tinutei oficiale a Echipei Paralimpice a Romaniei pentru Londra 2012, care a avut loc in data de 3 august 2012, orele 12.00, la Vechiul Cazino in Parcul Mare din Cluj-Napoca.

Este cea mai numeroasa si bine pregatita Echipa Paralimpica Romana din istoria Jocurilor Paralimpice - avem sase sportivi calificati – nu doar acceptati ca outsideri sau prin invitatie, asa cum s-a intamplat in ultimii 12 ani.

Sporturile pe care le reprezentam sunt: atletism – Florin Cojoc este in prezent campion european la saritura in lungime; ciclism – Eduard Novak si Imre Torok – Novak este campion mondial atat la velodrom cat si la proba rutiera; inot – Samuel Ciorap (17 ani) si Naomi Ciorap (15 ani), in prezent pe locurile 5 si 7 in Europa; tenis de masa – Dacian Makszin. Este pentru prima data ca Romania reprezinta la Jocurile Paralimpice atletismul, inotul si tenisul de masa.

Toti sportivii si antrenorii au fost prezenti si disponibili pentru interviuri, imbracati in costumele special comandate pentru ceremoniile de deschidere si inchidere ale Jocurilor Paralimpice de la Londra. Au fost prezenti de asemena sponsorii si suporterii Echipei Paralimpice.

Comitetul National Paralimpic doreste sa multumeasca tuturor sponsorilor pentru sprijinul acordat echipei paralimpice, sprijin fara de care nu s-ar fi reusit achizitionarea echipamentelor pentru sportivi si nici participarea in bune conditii la Jocurile Paralimpice de la Londra: Vodafone; Tarom; Olympus; Sportlife; Seroussi.

Multumiri speciale sunt indreptate catre Primaria Cluj-Napoca pentru oportunitatea de a utiliza spatiul cazinoului in gazduirea acestui eveniment prestigios.