In perioada 29 august - 3 septembrie 2012, la Valea Draganului, in apropiere de Cluj-Napoca, Asociatia Little People desfasora Tabara de Dezvoltare Personala Temerarii 2012, in care diverse personalitati ale spatiului public ii inspira adolescentii supravietuitori de cancer.

Ce uneste un castigator al showului ,,Romanii au talent”, un jucator de rugby de culoare care a castigat  alaturi de echipa Cupa Mondiala in 1995, un blogger foarte cunoscut al zilelor noastre, un designer vestimentar din Cluj si un director de film care a atras atentia intregii Europe cu filmul despre caii salbatici din Delta?

Cristian Gog, unul dintre cei mai cunoscuti magicieni ai Romaniei si castigatorul marelui premiu al concursului ,,Romanii au talent”, Chester Wiliams, o legenda in rugby, unul din personajele filmului Invictus, cunoscutul blogger Chinezu, regizorul roman Dan Curean, antreprenoarea si creatoarea de moda Oana Lupas – toti au spus DA invitatiei noastre de a sustine ateliere si seminarii in Tabara de Dezvoltare Personala Temerarii 2012, care va avea loc in perioada 29 august-3 septembrie la Valea Draganului, in apropiere de Cluj-Napoca.

 
Temerarii, membrii celei mai active comunitati de adolescenti supravietuitori de cancer din Europa, vor avea posibilitatea sa participe la un set de workshop-uri interactive din domeniul fotografiei si filmului, dansului, artei si leadership-ului.

"Exprimarea ideilor si gandurilor prin intermediul fotografiei, imaginilor animate si povestilor” - sesiune de intrebari si raspunsuri sustinuta de cunoscutul regizor Dan Curean, atelierul "Sa vorbim despre fericire!” si workshop-ul in care participantii vor descoperi care este conexiunea dintre constiinta de sine, leadership si importanta urmaririi unor cauze care sa iti ghideze viata, sunt doar cateva dintre atelierele propuse, cu scopul de a imputernici cea mai mare si activa comunitate de adolescenti supravietuitori de cancer. Adunarea Generala a membrilor Clubului Temerarii va avea loc pentru al treilea an consecutiv in cadrul taberei, unde tinerii vor lua decizii privitoare la felul in care vor fi cheltuite fondurile obtinute in urma campaniilor de constientizare ,,Poti Si Tu!” cunoscute de publicul larg prin intermediul bratarilor galbene. Totodata, vor decide strategiile pentru campaniile si actiunile viitoare.

In cadrul Taberei de dezvoltare personala va fi lansat primul numar al revistei Temerarii. O revista nou-nouta, ce cuprinde informatii in materie de moda, film, gastronomie, dar si cele mai profunde marturii venite din partea unor tineri care pot spune ca subiectul cancer e unul de domeniul trecutului si ca din experienta luptei impotriva acestei boli a mai ramas doar dorinta pentru incurajare, speranta si vointa!

Multumiri speciale revin sponsorilor principali: Amgen, Sensiblu, Novartis, Castrol, Provident, I-Quest, BCR Asigurari si tuturor sponsorilor si companiilor locale fara de care acest eveniment nu ar fi posibil.

Clubul TEMERARII a fost infiintat de Asociatia Little People Romania, in 2006, reunind in momentul de fata membri din toate orasele tarii. Pentru prima data, in editia taberei de anul acesta, tineri supravietuitori de cancer din alte tari, se vor alatura Temerarilor in trainingurile de leadership propuse.