Va invitam sa participati joi, 27.01.2011 incepand cu ora 12.00, la conferinta de presa sustinuta de organizatorii Balului Operei, editia a XVI-a.

Vor participa reprezentanti din partea Operei Nationale Romane Cluj-Napoca, a Comitetului de Organizare al Balului Operei, Kara Flowers, Asociatia Little People Romania, care vor oferi detalii referitoare la desfăsurarea si programul evenimentului din acest an.

Conferinta de presa va avea loc la Restaurantul Napoca 15 din Cluj-Napoca.

***
In data de 19 februarie 2011 va avea loc la Opera Nationala Romana din Cluj-Napoca cea de-a XVI-a ediție a Balului Operei, iar in data de 20 februarie 2011 evenimentul va continua cu o gala dedicata valorii, Gala Laureatilor.

In prima seara, Opera Nationala Romana din Cluj va oferi un spectacol in premiera Paris Mon Amour, cu selectiuni din momentele nemuritoare ale liricii compozitorilor francezi, urmat de traditionala decernare a Trofeelor Lya Hubic, a Premiului Mecena, precum si de emotionantul moment dedicat Seniorilor Cetatii, ajuns la cea de-a III-a editie.

Seara va continua cu un spectacol de moda de exceptie cu designeri francezi si romani. Marele Bufet al Balului Operei, un regal de arta culinara frantuzeasca precum și spectacolul multimedia Sous le Ciel du Paris, vor face din aceasta editie a Balului Operei o seara de neuitat.

Amfitrionii serii: Melania MEDELEANU si Rares BOGDAN

Cea de-a doua seara, Gala Laureatilor va avea in program un recital sustinut de talentatul violonist Alexandru Tomescu cu celebra vioara Stradivarius Elder-Voicu din 1702, acompaniat de pianistul Horia Mihail. Spectacolul va fi urmat de un cocktail oferit invitatilor. Balul Operei, un spectacol de inalta tinuta, desfasurat intr-un cadru dedicat exprimarii si interrelationarii, propice recompensarii talentului, a frumusetii si a generozitatii, este un eveniment de inalta clasa, cu invitati de renume, aducandu-si contributia in procesul de integrare si aliniere la marile evenimente de gen din Europa.

***
Contact:
tel.: 0264-59.04.16, 0264-59.0417 | fax: 0264-59.42.15 | mobil: 0722-236.073 | office@baluloperei.ro str. Constanta nr. 14, RO-400158, Cluj-Napoca | www.baluloperei.ro