Echipa ”Calatorie educativa in lumea satului” organizeaza pentru voi un minunat concurs de desen, cu tematica ”Vacanta de poveste”. Arata-ne cum iti imaginezi vacanta ta de poveste si ”Calatorie educativa in lumea satului” te premiaza!

”Calatorie educativa in lumea satului” este un proiect realizat in cadrul Asociatiei Lume Buna. Multumim partenerilor ce ne sunt alaturi in organizarea si promovarea concursului: Asociatia ROI, Editura Egmont, ECDL si parteneri media: Itsy Bitsy, Romania Pozitiva si Dilematix – supliment Dilema Veche.

Va invitam – pe voi cei cu varsta cuprinsa intre 6 si 11 ani – pentru a ne colora vacanta cu desenele voastre. Cele mai expresive desene vor fi premiate cu zeci de premii constand in: carti si reviste pentru copii, accesorii/articole vestimentare si o excursie de 1 zi la Varasti pentru 2 dintre castigatori (29 septembrie 2012).

Concursul se desfasoara in perioada 25 iulie-10 septembrie, castigatorii fiind selectati si anuntati in perioada 10-12 septembrie 2012.

Incepand cu data de 12 septembrie 2012, organizam o Expozitie cu desenele voastre la sediul Asociatiei Roi (aroi.ro). In aceeasi cocheta locatie va intampinam cu drag pe 22 septembrie pentru a va premia.

Asteptam desenele voastre in format A4 (creion, carioca, acurela, tempera s.a.), in intervalul mentionat, la adresa: Larisa Popescu, OP 82, CP 32, sector 4, Bucuresti.

Va rugam sa precizati urmatoarele informatii: nume, prenume, varsta, nume parinte sau invatator, date de contact.


Te invitam alaturi de noi sa descoperi BUCURIA JOCURILOR!