In perioada 16- 18 septembrie Asociatia Manieres va asteapta cu noi surprize la Targul de Ateliere  Creative "ROABA DE CULTURA" in Parcul Herastrau, pe pajistea din spatele restaurantului “Pescarus”.

In weekendul care tocmai a trecut Asociatia Manieres a participat la targul ONGfest organizat in parcul Alexandru Ion Cuza din Bucuresti.  Timp de 3 zile cortul 107 a devenit  locul unde bunele maniere se intalneau cu entuziasmul tinerilor si cu amintirile vastnicilor despre o societate mai civilizata.

De la mic la mare toti au fost invatati cum sa puna masa, cum sa faca un nod la cravata, cum sa se prezinte la un interviu si ce sa poarte la o receptie.
Voluntarii imbracati in tinute renascentiste au organizat o serie de concursuri la care tinerii care au dovedit  ca sunt cunoscatori ai bunelor maniere au primit diplome.

***
Despre Asociatia Manieres

Asociatia Manieres a fost infiintata in mai 2010 in Bucuresti. Mottoul sub care asociatia isi desfasoara activitatea este “bunele maniere cartea ta de vizita catre noi orizonturi”.

Printre programele pe care le desfasoara Asociatia Manieres se numara
- Programe artistice pentru copiii si batranii din centrele sociale
- Cursuri de bune maniere pentru tineri si adulti
- Cursuri de eticheta pentru strainii care stau in Romania
- Sfaturi si tinute pentru primul interviu de angajare
- Clubul "Atitudinea pentru succes"- dezbateri, teambuildinguri si tabere de creatie in care tinerii discuta cu manageri, oameni de afaceri si angajatori despre atitudine, implicare , experiente si succes 

Pentru mai multe informatii puteti  vizita profilul de Facebook:  Asociatia Manieres sau blogul asociatiamanieres.wordpress.com.

Daca doriti sa va alaturati echipei noastre de voluntari sau sponsori  ne puteti gasi la asociatia.manieres@gmail.com

Persoana de contact:
http://asociatiamanieres.wordpress.com/
Stefana Miret
0724095452