Asociatia ROI va invita cu bucurie la Targul de Pasti al Bucurestilor, din 5-8 aprilie, evenimentul artistic-creativ care nu poate fi ratat in acest final de saptamana.

Bell’Agio Casa (Calea Rahovei 157 D, langa Piata de flori) este gazda Targului, acolo unde vor avea loc numeroase activitati ce tin de sfera domeniului creativ. Artistii vor sustine seminarii live si ateliere pentru cei mici si cei mari, vor fi concerte si lansari de expozitii, demonstratii ale mesterilor populari, prezentari de produse confectionate de asociatii pentru a sprijini persoanele defavorizate.

Va imbiem sa va luati prietenii si familiile si sa veniti la Targul nostru. Va veti putea innoi in zona standurilor de fashion, conform traditiei de Paste, veti vedea cum puteti sprijini ONG-urile, va veti delecta cu minunate reprezentatii artistice, veti gusta produse traditionale pregatite cu maiestrie si va veti bucura de o atmosfera de veselie. Haideti sa descoperim tradiţii si produse specifice perioadei de Paste. Specificul autentic muntenesc, ardelenesc, moldovenesc si dobrogean este recreat la Bucuresti de maestri populari si producatori autentici. In plus, doritorii pot lua parte la oricare dintre numeroasele ateliere de olarit, sculptura, pictura, incondeiat oua, confectionat bijuterii, quilling, crosetat, teatru de improvizatie sau teatru de papusi.

Aici veti gasi lista completa a evenimentelor Targului.
 

Pe langa zonele etnografice si cea dedicata cadourilor, in cadrul targului am delimitat o zona numita  „Romania se intoarce acasa”, rezervata organizatiilor neguvernamentale si celor implicati in antreprenoriatul social, care participa gratuit. Astfel, dorim sa oferim cetaÅ£enilor posibilitatea de a gasi proiecte ale societaÅ£ii civile in care se pot implica, sa sprijine asociatiile achizitionand produsele prezentate pentru vanzare sau participand la unul dintre atelierele de la standul lor.

Va mai adresam un ultim indemn ritmat, dat fiind ca ne lasam dusi de valul creativitatii:

Artisti si mesteri mari / Ajung in Targ de Paste / Voi, oameni gospodari / Veniti de-i recunoaste!
 
Va asteptam!
www.aroi.ro