Incepand din aceasta primavara, companiile cu departamente de PR si studentii pot deveni membri ARRP.

Din aceasta luna, Asociatia Profesionistilor in Relatii Publice din Romania devine Asociatia Romana de Relatii Publice (ARRP) si isi largeste baza de membri. Pe 4 aprilie 2012, ARRP a adoptat un nou statut pentru a accepta in randurile sale nu doar membri individuali, ca pana acum, ci si companii de relatii publice, departamente de comunicare din cadrul firmelor, institutiilor si ONG-urilor, precum si studenti.

“Comunitatea comunicatorilor a evoluat foarte mult fata de anul 2002, cand a fost elaborat vechiul statut, iar semnalele primite de la numerosii nostri colegi din intreaga tara ne-au determinat sa-l modificam astfel incat Asociatia sa devina reprezentativa pentru cat mai multi dintre comunicatorii de astazi. Astfel, Asociatia va primi de acum inainte si companiile care au departamente de Relatii Publice, cat si studentiPR-istii de maine – ca membri asociati”,a declarat Sandra Pralong, Presedintele ARRP. “Prin aceste modificari si in special prin programul pe care ni l-am propus, vom oferi membrilor Asociatiei oportunitati de networking, de dezvoltare profesionala si beneficii financiare prin reduceri la evenimentele la care ARRP este partener”, a mai spus Sandra Pralong.

Acest program rezulta dintr-un amplu studiu privind beneficiile apartenentei la ARRP, alcatuit in perioada februarie-martie 2012 de catre vicepresedintele ARRP Drd. Alina Dolea, studiu la care au raspuns 202 participanti.





###

Asociatia Romana de Relatii Publice (ARRP) este o organizatie non-profit care functioneaza din iunie 1995, reunind manageri si specialisti in comunicare, cadre didactice, consultanti si comunicatori institutionali. Din momentul constituirii si pana in prezent, ARRP a reprezentat principalul for de promovare si dezbatere a problematicii specifice profesiei de specialist in Relatii Publice din Romania.

In plus, Asociatia este o platforma de schimburi de experienta si de reprezentare a comunicatorilor romani in organizatiile internationale la care ARRP este afiliata. ARRP actioneaza in conformitate cu Codul de la Atena si cu propriul sau cod de practica profesionala, adoptat in 2008.

Pentru informatii suplimentare il puteti contacta pe:
Gabriel PaslaruVicepresedinte ARRP
Mobil: 0744 530 583
E-mail: gabi.paslaru@gmail.com