Asociatia Smart Projects in parteneriat cu SC Ascendo SRL face cunoscut ca, in cadrul proiectului cu finantare europeana “Fii activ!Preocupa-te pe piata muncii!", pana in luna iunie 2012, peste 222 de persoane au absolvit cursurile de calificare oferite gratuit somerilor din judetul Cluj.

In acelasi timp, echipa Smart Projects anunta ca, in prezent, 50 de persoane urmeaza cursurile de calificare la Turda si Cluj Napoca pe meseriile lucrator in comert si baby sitter.

Din rezultate obtinute pana acum in implementarea proiectului amintim:
- 3.700 ore de formare;
- 10 persoane in cautarea unui loc de munca si au gasit un job;
- 2 persoane si-au deschis o afacere.

Asociatia Smart Projects deruleaza, in parteneriat cu SC Ascendo SRL, in perioada noiembrie 2010 – octombrie 2012, proiectul “Fii activ!Preocupa-te pe piata muncii!", nr.contract: POSDRU/104/5.1/G/76669, finantat din Fondul Social European prin intermediul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 (www.fseromania.ro).

Asociatia Smart Projects anunta ca sprijina in continuare absolventii cursurilor pentru a-si gasi job pe piata muncii. Cursurile de perfectionare sunt:

• Lucrator in hoteluri – 360 ore

• Lucrator in comert – 360 ore

• Baby-Siter – 360 ore

Pentru mai multe detalii de legate de proiectul Asociatiei Smart Projects va rugam sa vizitati pagina de internet a proiectului: www.fii-activ.ro