Asociatia Team Work, in parteneriat cu Gradina Botanica Bucuresti, a finalizat proiectul “Gradina Copiilor”, care vizeaza amenajarea unui spatiu in forma unei plante uriase, in care se vor desfasura activitati de educatie ecologica de tip learning-by-playing.

„Gradina Copiilor, proiectul prin care in Gradina Botanica Bucuresti a fost amenajat pentru activitati de educatie ecologica un spatiu sub forma unei plante uriase, a ajuns la finalul perioadei de amenajare si implementare. Din luna august noul sector poate fi vizitat in fiecare zi, urmand ca din lunile septembrie si octombrie asociatia Team Work si Gradina Botanica „Dimitrie Brandza” a Universitatii din Bucuresti sa lanseze un program de educatie ecologica pornind de la acest nou spatiu”,
se arata intr-un comuinicat al organizatiei.

Proiectul Gradina Copiilor a avut trei componente, respectiv amenajare, organizare de activitati de educatie ecologica si comunicare.

Lucrarile de amenajare a spatiului au demarat in aprilie si au fost finalizate in iulie, spatiul la care s-a lucrat avand aproximativ 1.800 de metri patrati.

In cele 24 de zile de amenajare au participat 79 de voluntari Team Work, insumand 304 participari si 1.292 de ore de munca. Acestora se alatura 50 de studenti ai Facultatii de Biologie a Universitatii din Bucuresti, aflati in perioada de practica, precum si personalul al Gradinii Botanice.

Stirea integrala pe green-report.ro