ASSOCLIC 1- 2011 - Programul national de donatii de echipamente reconditionate ASSOCLIC - 800 de calculatoare reconditionate donate pentru cele mai valoroase proiecte!

Ateliere Fara Frontiere a lansat a cincea editie a programului ASSOCLIC. In cadrul lui, asociatia va dona 800 de calculatoare reconditionate catre 140 de ONG-uri, care dezvolta proiecte educationale sau de integrare sociala a persoanelor defavorizate.

Criterii de eligibilitate:
- validitatea juridica: asociatiile care trimit dosarul de candidatura trebuie sa faca dovada personalitatii juridice fara scop patrimonial si a inscrierii la Registrul national al asociatiilor si fundatiilor;
- completarea unui chestionar de cerere de echipare cu materiale informatice (dosarul de candidatura) pentru a fi siguri de responsabilitatea si implicarea asociatiei beneficiare;
- prezentarea unui proiect viabil, care este bine integrat in actiunile asociatiei si care are un sens in cadrul comunitatii unde actioneaza asociatia;
- inscrierea proiectului in tematica propusa pentru etapa curenta ASSOCLIC (descrisa anterior);
- asigurarea transportului echipamentelor (calculatoare complete) de la Bucuresti la sediul asociatiei beneficiare;
- completarea etapelor de evaluare dupa primirea echipamentelor;
- colaborarea cu Ateliere Fara Frontiere in sensul monitorizarii activitatilor derulate cu ajutorul calculatoarelor primite: verificarea de catre Ateliere Fara Frontiere, prin diverse modalitati, a utilizarii acestora in scopul descris in propunerea de proiect.

Termene limita
Asteptam dosarele de candidatura pana pe data de 10 martie, ora 17.00: pe adresa de e-mail: assoclic@atelierefarafrontiere.ro sau la adresa: Bd. Basarabia, nr. 256, sector 3, Bucuresti.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa o contactati pe Catalina Azamfirei la nr. de telefon : 031 425 90 10 sau la adresa de e-mail mentionata anterior.

Cititi anuntul integral pe Finantare.ro