Mai sunt doar 3 locuri disponibile pentru cei care vor sa participe la cursul de atragere de fonduri din comunitate, organizat de Asociatia pentru Relatii Comunitare, in perioada 18-20 noiembrie la Bucuresti. Nu uitati, data limita pana la care va puteti trimite formularul de inscriere este 10 noiembrie.

Daca sunteti la inceput de drum in atragerea de fonduri, cursul va ajuta sa aflati cum functioneaza metodele care strang cu succes resurse in Romania, cum alegeti metodele potrivite organizatiei voastre, cum va asigurati ca banii investiti va aduc mai multe fonduri si cum dezvoltati planul de atragere de fonduri.

In plus, ARC ofera tuturor participantilor consultanta gratuita prin email si telefon celor care vor sa implementeze metode de atragere de fonduri in urmatoarele 3 luni dupa curs.

Ca metode de lucru, cursul combina partea de teorie cu studii de caz relevante din Romania, cu date statistice si studii calitative despre comportamnetul filantropic al donatorilor din comunitate. Accentul se va pune pe crearea de abilitati si invatare practica prin jocuri de rol, lucru pe grupuri mici si individual.

Aflati detalii despre curs, descarcati formularul de inscriere si agenda.