Asociatia pentru Relatii Comunitare si Camera de Comert Americana in Romania va invita si anul acesta sa nominalizati programele proprii sau ale partenerilor dumneavoastra.

Pot fi inscrise proiecte sau actiuni individuale derulate in perioada septembrie 2008 – decembrie 2009, la una din urmatoarele categorii: sponsorizare, donatii individuale, campanii de atragere de fonduri ale organizatiilor, campanii de voluntariat public si voluntariat corporatist si gesturi individuale de mobilizare de resurse.

Termenul limita de inscriere in concurs este 5 februarie 2010.
Pachetul informativ (regulament si formular) poate fi gasit pe situl evenimentului gala.arcromania.ro.

In 2010 Gala Oameni pentru Oameni este posibila cu sprijinul partenerului national al evenimentului, BRD Groupe Société Generale, un exemplu de companie care a reusit sa  construiasca sisteme durabile de implicare ale angajatilor si clientilor in programele de responsabilitate sociala.

Anul acesta categoria de voluntariat este sustinuta in cadrul galei de Vodafone Romania , un pionier al voluntariatului corporatist in Romania .

Lafarge Romania, castigator al Galei din anii trecuti va ofera anul acesta categoria “Cele mai bune initiative individuale”.

Pentru informatii suplimentare persoana de contact este Madalina Marcu, 0724 218 069 sau  madalina@arcromania.ro