Experience Project Management are ca obiectiv cresterea capacitatii de a scrie si derula proiecte in cadrul ong-urilor prin facilitarea de traininguri si seminarii. Pentru ca nu ignoranta este problema societatii ci LIPSA DE ACTIUNE ,Clubul Liderii Mileniului Trei, Bucuresti- o organizatie formata din tineri ,pentru tineri vine in sprijinul ideilor voastre si isi doreste sa le transforme in adevarate proiecte.

Acest “incubator de proiecte” va prinde viata in perioada 19-23 decembrie, la Poiana Brasov!

Esti tanar? Activ si cu pofta de viata? Cu varsta cuprinsa intre 17-23 de ani si cu experienta in actiuni de voluntariat? Atunci pe tine te cautam! Te asteptam cu drag sa ne trimiti aplicatia ta pana pe data de 5 Noiembrie 2010.

Daca vei fi printre cei 24 de participanti selectati vei dobandi cunostinte in domeniul managementului de proiect, a atragerii de finantatori si vei cunoaste oameni ce au derulat proiecte de succes, avand la final sansa de a proiecta propriul tau proiect si de-al transforma in realitate.

Noi stim ca visul pe care il visezi singur nu devine realitate, asa ca te invitam sa visam impreuna pentru a genera schimbare!

Aplica aici!

Completeaza formularul si trimite-l pana la data de 5 Noiembrie 2010, daca vrei sa fii unul dintre cei 24 participanti la tabara de autodezvoltare, axata pe management de proiect de la Poiana Brasov.

Taxa de participare: 300 RON, acopera cazare, toate mesele, coffee-break,
transportul nu este inclus.

***
Raluca Simbotin
Presedinte
Asociatia Clubul Liderii Mileniului Trei
Str.Dr.N. Staicovici, nr.25, sector 5, Bucureşti
T: (+4) 0751 119 495
E: gabriella.raluca@gmail.com
W: www.clublmt.ro