British Council organizeaza la Bucuresti in perioada 26 – 28 octombrie, un curs de formare in cadrul proiectului Respect pentru Diversitate. Scopul acestui proiect este imbunatatirea cunostintelor legate de diversitate si sanse egale ale tinerilor din Romania prin:

- dezvoltarea competentelor organizatiilor neguvernamentale de tineret care lucreaza sau intentioneaza sa lucreze in domeniul diversitatii si sanselor egale

- imbunatatirea cunostintelor despre accesarea fondurilor europene disponibile in acest domeniu, in principal prin programul Tineret in Actiune, pentru a dezvolta proiecte internationale sau locale pentru tineri

Reprezentantii organizatiilor neguvernamentale de tineret active sau care intentioneaza sa lucreze in domeniul diversitatii si sanselor egale pot candida acum pentru a participa la cursul de formare, completand formularul de inscriere (il puteti descarca de aici) si trimitand-ul la adresa respectingdiversity@britishcouncil.ro pana la data de 16 octombrie 2009. Rezultatele selectiei vor fi comunicate la data de 19 octombrie.

British Council acopera cheltuielile de masa pe durata cursului. Orice costuri legate de cazare si transport  vor trebui suportate de catre participanti.

Sursa:  British Council