Asociatia ASCENDENT continua, incepand cu luna decembrie 2011, proiectul  "Scolile de Duminica ASCENDENT". In cadrul acestui proiect, Asociatia ASCENDENT ofera burse scolare in valoare de 200 lei/luna pentru elevi de gimnaziu care invata in Scoala generala nr. 113 Bucuresti si in Scoala Nr. 1 din comuna Jilava - judetul Ilfov, precum si pentru elevi de liceu care locuiesc in comuna Jilava si in Bucuresti

"Scoala de Duminicareprezinta spatiul in care bursierii vor desfasura activitati educationale (3-4 ore pe saptamana) constand in oferirea de sprijin copiilor asistati in cadrul Centrelor educationale ASCENDENT sau in dezvoltarea unor mini-proiecte in cadrul Asociatiei ASCENDENT.

Conditii de acordare a burselor:

1)       media generala peste 9.00 in anul scolar 2010-2011 si candidatii trebuie sa invete in clasele a -VII- a sau a -VIII-a (in cazul elevilor de gimnaziu)

2)       prezenta saptamanala a bursierilor la activitatile educationale realizate in cadrul proiectului pe toata perioada de acordare a burselor (decembrie 2011-iunie 2012)

3)       situatia sociala a familiilor din care provin canditatii este un criteriu suplimentar de selectie, ce va fi analizat de la caz la caz.

Cei interesati sunt rugati sa ne trimita pana la data 23.11.2011, pe adresa de e-mail ascendentmc@yahoo.com, un text prin care sa raspunda la intrebarea: De ce doresc sa fiu bursier al "Scolii de Duminica"? Selectia va fi realizata inclusiv in urma unui interviu care va fi programat in ziua de 26.11.2011.

Scrisoarea trebuie sa contina numele si prenumele tau, varsta, numarul scolii/ numele liceului la care inveti, clasa, media generala pe anul precedent, informatii despre situatia sociala a familiei, adresa si numarul de telefon.

Mai multe informatii despre proiectul “Scoala de Duminica” puteti gasi pe site-ul www.ascendent.org.ro.