AIESEC Bucuresti, parte a celei mai mari organizatii globale condusa de studenti, anunta deschiderea programului C.H.A.N.G.E – schimbare prin cultura, umanitate si arta pentru evolutia noii generatii. C.H.A.N.G.E se desfasoara intre 13 februarie si 20 martie si isi propune sa sustina progresul copiilor si adolescentilor din medii defavorizate prin training-uri si workshop-uri oferite de trei traineri internationali din Indonezia si Brazilia.

Scopul proiectului este de a le oferi copiilor din medii sociale dezavantajate sansa de a beneficia de educatie non-formala, total diferita de educatia clasica primita in scoli, prin care au posibilitatea sa-si descopere cele mai ascunse talente si abilitati. De asemenea, proiectul doreste sa-i aduca pe cei 120 de participanti la un nivel de baza al limbii engleze si sa-i invete sa comunice si sa se exprime mult mai eficient.

C.H.A.N.G.E. isi va atinge scopurile atat prin accesul la multiculturalism si experienta internationala, oferite de cei trei traineri, cat si cu ajutorul educatiei alternative, prin arta si joc.

Cei care doresc sa contribuie la aceasta schimbare pot face donatii in contul deschis la BCR sucursala Sector 1 pe numele AIESEC Bucuresti: RO60RNCB0072049694950001 pentru RON sau RO60RNCB0072049694950002  pentru EURO, cu mentiunea "Donatie proiect CHANGE".


Mai multe detalii pehttp://www.aiesecbucharest.ro/c-h-a-n-g-e/