O noua serie de computere reconditionate de Blackbox Service & Backup in campania Computeriada a ajuns la beneficiarii Asociatiei Ovidiu Rom. Acesti copiii au fost inclusi in programul Asociatiei Ovidiurom a inceputul anului scolar 2008-2009. Familiile lor au primit ajutor pentru  inscrierea la scoala si copiii beneficiaza de programele educationale si de cluburile de IT si engleza care se fac pe parcursul anului scolar.


Iata cine sunt ei:

Cristian are 11 ani. A fost  inscris mai tarziu la scoala – cu asistenta Ovidiu Rom - si a promovat clasa intai cu rezultate foarte bune. Lucreaza la calculator cu foarte mare rabdare si pricepere, a invatat sa lucreze in programele Paint si Word. Cel mai mult ii place sa scrie. De acest calculator mai pot beneficia si fratii lui: Monica, 9 ani, si Adrian, 7 ani, care participa la programele noastre.


 


Alin
are 9 ani si  este in grija bunicilor pentru ca parintii nu se pot ocupa de ingrijirea si educatia lui. Ii plac la fel de mult si jocurile si lectiile, in special softul de matematica pe care l-a invatat la clubul IT.










 


Gabriel si Serban
mai au patru frati. Sunt crescuti numai de mama si traiesc din traiesc din salariul ei de ingrijitor de curatenie. Copiii au promovat clasa I cu rezultate bune, Gabriel fiind foarte bun la matematica.










  


Florin
are 9 ani si mai are trei frati mai mici  A invatat sa lucreze la calculator foarte usor si este foarte sigur pe el. El spune ca ceea ce a invatat la calculator sunt “secrete” si nu vrea sa le imparta cu nimeni.










  

Dorina, 8 ani, si Petrisor, 9 ani, mai au trei frati si sunt  crescuti doar de mama lor, care nu este scolarizata. Copiii au fost inscrisi la scoala cu sprijinul Asociatiei pentru ca mama nu avea bani de rechizite si imbracaminte. Dorina este foarte silitoare la scoala si perseverenta in tot ce face. Petrisor este rabdator si lucreaza cu atentie la calculator. Ii plac lucrurile noi si este curios sa afle cat mai multe. Este pasionat de tastatura, adreseaza intrebari, ar dori sa stie care este rolul fiecarei taste.





  


Nicolae are 7 ani si este crescut de bunici. Vine intotdeauna cu placere la clubul IT, nu a lipsit niciodata. Este un copil cu foarte multa buna dispozitie, de aceea cel mai mult ii plac concursurile organizate la calculator.










 


Gabriela
are 8 ani si este foarte sarguincioasa si dornica sa afle tot timpul lucruri noi. Chiar daca familia are venituri mici, parintii se straduiesc sa ii ofere copilui conditii pentru a invata si a beneficia de o educatie de calitate.










  


Tinel,
7 ani, este un copil dornic sa descopere singur aplicatiile pe calculator. Deschide fiecare program, il inchide, cauta fotografii, muzica, nu se plictiseste niciodata in fata unui calculator.










  

Stefan C
., in varsta de 7 ani, este un copill foarte istet dar timid. Calculatorul il va ajuta sa capete mai multa incredere in sine si sa comunice mai usor cu ceilalti copii, exersand ce invata la clubul de IT si povestind despre ceea ce lucreaza acasa celor 6 frati, care pot beneficia ei de calculatorul primit acum..








  

Stefan P
. are 8 ani si face parte dintr-o familie cu venituri mici. Mama nu este scolarizata si vrea sa ii acorde o educatie buna. Desi nu avea un calculator acasa si nu putea repeta ceea ce invata la clubul IT, el poate sa indeplineasca toate sarcinile. Este un copil atent si constiincios iar calculatorul il va ajuta sa evolueze.









Computeriada este un program organizat de:

BLACKBOX SERVICE & BACKUP, Asociatia Ovidiu Rom si MaiMultVerde


Contact:
BLACKBOX SERVICE & BACKUP - SERVICE, MENTENANTA SI SOLUTII IT
telefon: 0732 001130  0732 001131  
www.blackbox.ro 
serviceit[@]blackbox.ro