Localitatile si institutiile gazda a seminariilor informative pe tema VOLUNTARIATULUI si a campaniei "E TIMPUL SA FIM ALTFEL, FAPTELE NOBILE NU SUNT PE BANI":

- Azuga -  Liceul Teoretic, in data de 16.04.2008 (localitati arondate sunt: Busteni, Azuga, Sinaia si Comarnic);
- Campina – Colegiul National Nicolae Grigorescu, in data de 14.04.2008 (localitati arondate sunt: Breaza, Floresti, Plopeni).
- Ploiesti – Colegiul  Ec. Virgil Madgearu, in data de 18.04.2008 (localitati arondate sunt: Barcanesti, Valea Calugaresca si Ploiesti);
- Mizil – Grupul Scolar Agricol,  in data de 17.04.2008 (localitati arondate sunt: Valenii de Munte si Slanic);
- Valenii de Munte – la Centrul de Tineret,  in data de 15.04.2008 situat la Casa de Cultura (localitati arondate sunt: Urlati, Ceptura, Corani si Mizil).

Aceste seminarii fac parte din proiectul: "VOLUNTAR PENTRU COMUNITATE", finantat de Directia Judeteana  pentru Tineret Prahova in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Prahova, Federatia Organizatiilor Neguvernamentale Prahova si Fundatia Excellentia 21.

Grupul tinta este alcatuit din coordonatorii de proiecte ai unitatilor de invatamant, sefii de clase si tinerii care fac parte din consiliul elevilor la nivel local. 

Structura seminarului:
- Ce este voluntariatul?
- Avantajele voluntariatului 
- Cine poate face voluntariat
- Domeniile in care se poate face voluntariat
- Institutiile de tineret din Romania care finanteaza si actiuni de voluntariat
- Filmuletul de buna practica
- Lobby pentru gazduirea unui Centru Judetean de Voluntariat. 
 

Coordonator proiect,
Vasile Porumbaru