Asociatia Little People Romania vesteste venirea primaverii printr-o serie de evenimente organizate la Iasi dedicate sustinerii luptei impotriva cancerului la copil.

•    In perioada 2-8 martie, Campania Poti Si Tu! se va desfasura in fiecare zi (cu exceptia zilelor de sambata si duminica) in corpurile A si B ale Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" Iasi, incepand cu ora 10:00 pana la 18:00. Voluntarii Asociatiei Little People si membrii Clubului Temerarii, clubul adolescentilor supravietuitori de cancer, vor vorbi studentilor si publicului larg despre speranta, incurajare, supravietuire si despre activitatile zilnice pe care Little People le ofera copiilor bolnavi de cancer. Organizatorii vor pune la dispozitie bratarile galbene cu mesajul ,,Temerarii stiu ca se poate - Poti Si Tu!” la pretul simbolic de 5 lei.

•    In data de 11 martie, ora 20:00, in spiritul si sprijinul Campaniei Poti Si Tu! organizatorii vor pune la dispozitia publicului iesean o piesa de teatru realizata de Halal Teatru, la The Rock Bar, fostul Ravers (in Copou). Pretul biletului este de 10 lei.

•    In data de 14 martie, ora 19:00, un eveniment caritabil organizat in Phoenix Club, concert trupa 8:15 (Opt si-un sfert), Stand Up Comedy cu Vraciu’ si solistii Andrei Bauer si Andrei Danila.


Campania Poti Si Tu! s-a bucurat intotdeauna de caldura si atentia publucului iesean.

O parte din fondurile obtinute in cadrul campaniei Poti Si Tu! din 2010 au sprijint crearea in premiera a unei camere de joaca si terapie pentru copiii si adolescentii bolnavi de cancer internati in Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii ,,Sfanta Maria” din Iasi, spital ce deserveste tuturor copiilor bolnavi de cancer din zona Moldovei. (vezi fotografii atasate despre vizita in camera de joaca a Excelentei Sale, Martin Harris, Ambasadorul Marii Britanii in Romania).

In acest an, la decizia membrilor Temerarii, fondurile obtinute in Campania Poti Si Tu! vor sprijini membrii Clubului Temerarii care au recidivat, vor permite achizitionarea de catetere si medicamente greu de obtinut, la cererea medicilor oncologi si vor asigura continuarea campaniei Poti Si Tu! si a evenimentelor marca Temerarii.

Asociaţia Little People este prezenta in fiecare zi in 6 centre de tratament oncopediatric din 4 orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi, desfasurand zilnic activitati pentru peste 80% dintre copiii si adolescentii bolnavi de cancer din Romania. In cursul anului 2006, Asociatia Little People a infiintat Clubul TEMERARII pentru adolescentii si tinerii adulti din Romania care au invins in lupta cu cancerul.

Pentru detalii privind activitatea Asociatiei Little People puteti consulta pagina web – www.thelittlepeople.ro sau pagina de Facebook http://www.facebook.com/pages/Asociatia-Little-People-Romania/135087612034

Katie Rizvi
Fondator Asociatia Little People Romania
katie@thelittle-people.org