Campania s-a incheiat cu succes si pentru acest lucru trebuie sa multumim tuturor celor care au donat si ne-au sustinut. Cu ajutorul lor am strans aproximativ 10 mii de lei, bani cu care cei mici au inceput scoala asa cum merita. In cel mai scurt timp, va vom pune la dispozitie marturii ale distribuirii produselor.

 Gestul tuturor donatorilor ne arata tuturor ca putem construi o lume mai buna!

Cine sunt “Copiii Pretiosi”?
Copiii Pretiosi, sunt considerati asa pentru ca s-au nascut sanatosi, desi parintii lor sunt infectati cu HIV. Acesti copii sunt numiti “pretiosi” pentru ca simpla lor existenta ne aminteste ca miracole se intampla mereu. Pentru ca ei sa fie sanatosi, multi oameni, ca tine, au donat si am putut strange fondurile necesare pentru programul nostru medical. Aceasta a fost prima lor sansa. Apoi alti oameni (parinti, medici, asistente, psihologi) si-au unit eforturile, pret de ani de zile, ca ei sa ramana sanatosi. Povestea lor este o poveste despre determinare, curaj, bucurie, incredere, speranta si mai ales despre cooperarea dintre oameni.

In numele Copiilor Pretiosi si al echipei Baylor va multumim!

Ana-Maria Schweitzer
Director executiv
 

P.S. Campania s-a incheiat, dar oricand poti face donatii pentru a ne sustine si in alte campanii. Afla aici mai multe despre activitatea Baylor.

*  Ii invitam pe cei care au donat prin mandat postal sa ne contacteze pentru a le putea oferi diploma semnata de copii.