Grupul de sprijin "Fii pe val!", dedicat tinerilor absolventi de liceu/universitatesi studentilor, care doresc sa it isi atinga obiectivele de dezvoltare personala si profesionala.

2010, Bucuresti, Asociatia pentru dezvoltarea potentialului uman - Omnimind are placerea de a va invita sa va inscrieti si sa participati la grupurile de sprijin organizate in cadrul Proiectului - campanie sociala, care este derulat in perioada 25 Septembrie 2009 - 31 August 2010. 
Structura programului:

Acest proiect va functiona prin organizarea unor grupuri de 6 - 8 tineri, care se vor intalni cu frecventa de o sesiune/saptamana, pe parcursul a 6 saptamani. Durata unei sesiuni este de 2 ore. Intalnirile vor avea loc Joi, intre orele 18 - 20.

Grupul ofera o atmosfera securizanta, prietenoasa si stimulatoare prin metodele folosite de moderator, prin interactiunea si comunicarea intre paticipanti, facilitata de specialistul Omnimind. Vor fi utuilizate metode si tehnici specifice Programarii Neuro-Lingvistice, iar in functie de interesul exprimat de participanti, grupurile vor beneficia si de prezenta unor specialist sau experti din diferite domenii ca: Finante, Management, Marketing/Branding, Analiza Tranzactionala, Tehnici de stimulare a Creativitatii, etc.

Grupul va functiona in mod propriu si relativ autonom, isi va construi propria istorie, poveste si determinare in timp, in functie de nevoile membrilor.

Articolul complet pe www.comunicatemedia.ro.