Daca n-ai timp sa citesti pentru tine, citeste pentru doi! Ia o carte si vino sa-i citesti o poveste unui copil dintr-un orfelinat!

In ritmurile dinamice ale societatii noastre, oamenii se plang ca nu mai au timp sa citeasca. Nu trebuie sa alegi intre a iesi cu prietenii si a citi o carte. Campania Booktopia, in parteneriat cu Hope and Homes for Children Romana si Elefant.ro, propune o alternativa deloc absurda: daca n-ai timp sa citesti pentru tine, citeste pentru doi!


Cum poti sa participi?
Campania va avea loc timp de 4 sambete, in intervalul  17 martie – 7 aprilie. Poti sa te inscrii o singura data sau chiar de mai multe ori.
Inscrie-te accesand pagina Booktopia. Alege ziua, ora si locul unde vrei sa participi. Poti sa alegi dintre 6 Centre de Plasament prezentate pe site-ul organizatiei HHC Romania. Vei gasi aici toate informatiile necesare: varsta copiilor, indicatii in legatura cu cartile lor preferate, adresele centrelor, persoane de contact. De asemenea, www.elefant.ro are o promotie speciala pentru tine, de unde poti cumpara sau te poti inspira cu privire la cartile pe care le vei citi.

Viziteaza zilnic pagina noastra de Facebook - www.facebook.com/hhcromania - ca sa afli in timp real povesti din vremea campaniei.

Informatiile complete si detalii despre desfasurarea campaniei sunt disponibile in reteaua www.booktopia.ro, pe Facebook www.facebook.com/BooktopiaRO si Twitter www.twitter.com/BooktopiaRO,sub hashtagul #citestepentrudoi, si pe site-urile partenere.

DESPRE HHC ROMANIA:
Fundatia HHC Romania este una din cele mai importante organizatii nonguvernamentale, recunoscuta la nivel international, care lupta alaturi de institutiile statului pentru reformarea sistemului de protectie sociala a copilului, prin programe nationale de preventie a abandonului, prin transformarea legislatiei din Romania şi a infrastructurii de servicii, prin reintegrarea copiilor in familiile lor naturale, printr-un amplu program de cursuri de formare a personalului din sistem.

Misiunea HHC Romania este eradicarea tuturor institutiilor de tip vechi din domeniul protectiei copilului din Romania, pana in 2020.

De 12 ani, HHC Romania inchide institutii de tip vechi din sistemul de protectie a copilului din Romania şi ofera fiecarui copil o viata de familie. Anul acesta, HHC Romania implineste mai mult decat 12 ani de reforma a sistemului de protectie a copilului din Romania; implineste 46 de institutii de tip vechi inchise, 4.602 de copii salvati din aceste institutii, 7.520 de copii ramaşi in familie datorita programelor noastre de preventie. Si numarul lor creste chiar in acest moment.

DESPRE BOOKTOPIA.RO:
Din noiembrie 2011, Booktopia.ro isi propune sa-i incurajeze pe romani sa citeasca mai mult si mai bine prin crearea unei comunitati de cititori in mediul online. Scopul acestui proiect este de a stimula cititul si de a crea standarde, democratizand in acelasi timp discursul despre carte. De asemenea, Booktopia.ro doreste sa se implice in proiecte de promovare a culturii, ca si in campanii de constientizare a unor probleme sociale stringente.