In preajma Sarbatorilor de Iarna, Societatea Studentilor in Farmacie Bucuresti desfasoara prima editie a campaniei umanitare "Prescrie un zambet", eveniment ce se va desfasura cu sprijinul studentilor Facultatii de Farmacie Bucuresti, precum si cu ajutorul Corului Facultatii de Automatica. Anul acesta, pe data de 17 decembrie 2008, vor incerca sa aducem un zambet pe chipul copiilor de la orfelinatul "Casa Sfantul Paul", in apropierea Parcului Carol.

Startul campaniei de anul acesta se va da in data de 10 decembrie 2008, atunci cand in holul Facultatii de Farmacie Bucuresti se va impodobi bradul de Craciun si se va deschide "Cutia Cadourilor".

Bradul va fi impodobit cu sprijinul studentilor, fiecare fiind invitat sa aduca cate un ornament rosu sau auriu. La eveniment sunt invitate, de asemenea, cadrele didactice ale facultatii.

Incepand cu aceasta data, si timp de o saptamana "Cutia Cadourilor" va fi deschisa pentru cei care doresc sa aduca un zambet acestor copii. "Asteptam cu drag cate o jucarie (sau carte de colorat, puzzle, etc.), studentii facultatii avand posibilitatea de a ne insoti in vizita la orfelinat. Cei care vor contribui la strangerea de cadouri vor primi cate o insigna cu mesajul "Am prescris un zambet alaturi de SSFB" - Victor Cojocaru, Presedinte Societatea Studentilor in Farmacie Bucuresti.

Victor Cojocaru
Presedinte SSFB
Tel: 0763624908
E-mail: cojocaru.victor87@yahoo.com
office.ssfb@yahoo.com
http://www.ssfb.ro