Voluntarii LSRS pornesc la drum pentru a se intalni cu tinerii interesati de studiile in strainatate. Seminarul de deschidere are loc luni, 13 mai 2013, ora 14.00, in sala de festivitati a Colegiului National „Matei Basarab,” pe str. Matei Basarab nr. 32, Bucuresti, sector 1.

Cei prezenti vor afla cum pot studia in tari precum Germania, Italia, Norvegia, Marea Britanie sau Coreea de Sud, prin seminarul interactiv sustinut de fosti si actuali studenti romani din aceste tari.

Ce reprezinta Caravana LSRS?
Caravana LSRS este singurul proiect la nivel national organizat si derulat de catre o organizatie non-guvernamentala care ofera seminarii gratuite prin care cei interesati pot afla detalii si informații utile privind studiile si nivelul de trai studentesc peste hotare.
Caravana recunoaste si sustine interesul puternic al tinerilor romani de a dobandi o educatie de calitate in strainatate si vine in intampinarea necesitatii de informare a acestora cu privire la oportunitatile academice internationale.

Ajunsa la cea de-a cincea editie, Caravana va ajunge in perioada mai-iunie 2013 in 15 orase: Bucuresti, Drobeta Turnu Severin, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Brasov, Bistrita, Medgidia, Pitesti, Ploiesti, Timisoara, Arad, Sibiu, Campulung Muscel si Iasi. Calendarul complet al seminariilor precum si detaliile de inscriere sunt disponibile pe http://gostudy.lsrs.ro/caravana.