Prin proiectul Romano Cher – Casa Romilor ne dorim sa oferim o sansa de integrare sociala mestesugarilor romi care, prin practicarea meseriilor lor, pot da nastere unor obiecte unice.

Economia sociala reprezinta cadrul  in care ideile indraznete  pot fi materializate in actiuni eficiente de integrare socio-economica,  prin dezvoltarea de intreprinderi sociale unde priceperea si talentul mestesugarilor sa fie apreciate la adevarata lor valoare si  sa genereze un impact social pozitiv.

Pentru ca un astfel de demers trebuie sustinut pe mai multe directii, organizam doua sesiuni de formare dedicate persoanelor care vor sa se implice

8 – 11 septembrie CURS AGENT DE VANZARI

Curs bazat pe aplicatii si simulari specifice vanzarii de produse mestesugaresti
Obiectivele cursului  
Dezvoltarea capacitatii de comunicare aplicata in domeniul vanzarilor
Adoptarea si dezvoltarea tehnicilor profesionale de vanzari
Dezvoltarea capacitatilor de negociere
Dezvoltarea capacitatilor manageriale
Numar de locuri disponibile: 20

14-18 septembrie CURS COMPETENTE ANTREPRENORIALE in Economie Sociala
Curs centrat pe dezvoltarea unui plan de afaceri cu impact social
Etapele cursului:
Analiza conceptului de antreprenoriat social
Lucru pe studii de caz relevante, internationale şi locale
Dezvoltarea unui plan de afaceri cu miza sociala
Utilizarea "Business Model Generation" pentru dezvoltarea unui model de anteprenoriat social
Analizarea unei idei de antreprenoriat social din perspective precum: Surse de venit , Impact social, Activitati cheie , Parteneri cheie, Resurse, Costuri, Clienti, Canale de distributie.
Imbinarea activitatilor generatoare de venit cu cele cu impact social
Numar de locuri disponibile: 16

Cursurile se vor desfasura la Mamaia, judetul Constanta.

Absolventii vor primi certificate de absolvire eliberate de CNFPA si recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

Pentru a va inscrie, accesati pagina www.kcmc.ro/cursuri si completati aplicatia online pana pe 2 septembrie 2011, dupa verificarea conditiilor de eligibilitate.

Participarea  la cursuri este gratuita, participantilor urmand sa le fie asigurate materialele de curs (suport de curs, fise de lucru). Transportul participantilor va fi decontat de organizator. De asemenea, este asigurata cazarea participantilor care au domiciliul in afara judetului Constanta.


***
Cursurile sunt organizate de K Consulting Management and Coordination in cadrul proiectului Romano Cher - Casa Romilor , proiect realizat in parteneriat cu Agentia Impreuna si cofinantat din Fondul Social European  prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013 (56327)- “Investeste in oameni”,  ce isi propune revalorizarea mestesugului traditional rom. Cursurile organizate in cadrul proiectului au rolul de a pregati resurse umane care pot sprijini dezvoltarea entitatilor de economie sociala in randul comunitatilor de mestesugari.
Pentru ca oamenii valorosi au nevoie de instrumente pe masura!

Informatii suplimentare si contact:
www.kcmc.ro/cursuri
inscrieri@kcmc.ro
Orlando Neagoe
0734.800.284