Vino sa te inscrii pana pe data de 18 mai intr-un internship international platit!
AIESEC Bucuresti recruteaza noi membri pentru Global Internship Programme (GIP), un proiect care iti deschide poarta spre o noua cariera.

 
Cu totii stim ca obtinerea unei slujbe in Romania este din ce in ce mai greu de gasit in ultima perioada. AIESEC Bucuresti iti ofera posibilitatea de a lucra intr-un mediu profesional international, de a acumula experienta in domeniul de lucru pe care il stapanesti si de a intra in contact cu mai multe culturi.
 
Ai 6 luni la dispozitie sa iti cauti un internship potrivit intr-unul dintre domeniile: educational, management sau tehnic. Internshipul dureaza intre 6 luni si un an si jumatate, iar pe toata aceasta perioada beneficiezi de sprijinul retelei AIESEC din tara pe care o alegi.
 
Intra acum pe site-ul AIESEC (http://www.aiesecbucharest.ro/recruitment-for-internships/) si profita de avantajul urias care ti se ofera. Inscrierile se fac pana pe data de 18 mai, urmand ca intre 21-24 mai sa aiba loc interviurile individuale, intre 25-31 mai perioada de inductie, iar intre 1-3 iunie interviurile finale. Vino si ia-ti portia de internationalism chiar acum!
 
Despre AIESEC Bucuresti
AIESEC reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 107 tari si teritorii si avand o istorie de 62 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 10.000 de oportunitati de leadership, 10.000 de posibilitati de internshipuri, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 21 ani, extinzandu-se intr-un numar de 15 orase.