“Sa incepem cu un aparat ecograf, care ii poate reda sansa la viata. Asta isi doreste. Trimite un sms la 858 si doneaza 2 euro, pentru a te alatura campaniei "Atinge o Stea".  Spune si prietenilor sa se alature campaniei noastre si sa trimita sms. Numarul 858 este valabil intre 10 iunie si 10 iulie 2010 in retelele: Orange, Vodafone, Cosmote. Serviciu oferit gratuit, nu se percepe TVA.”

Asociatia M.A.M.E. a demarat proiectul "Atinge o Stea" prin care si-a propus sa vina in ajutorul celor 5.000 de copii internati anual in sectia de pediatrie a Spitalului Fundeni. Acesti copii, grav bolnavi, in lupta cu leucemia sau cancerul, nu pot fi tratati in mod eficient din lipsa unui aparat ecograf performant.

Acest ecograf, care de cativa ani se afla in spital doar pe lista de inventar, fiind nefunctional, este indispensabil medicilor care consulta micii pacienti suferind de boli grave precum cancer, leucemii, hepatite, talasemie. Curele de citostatice pe care pacientii suferind de cancer le fac duc la aparitia in organism a unor afectiuni care, nedescoperite la timp, pot fi fatale.  Acest aparat va reprezenta o sansa in plus acordata acestor copii si o mana de ajutor oferita medicilor care sunt dedicati acestor copilasi.

In perioada 10 iunie - 10 iulie, companiile de telefonie mobila din Romania (Vodafone, Orange si Cosmote) ni s-au alaturat si ne-au oferit un numar scurt: 858 prin care sa putem primi donatii de 2 euro la fiecare sms. 

Asociatia M.A.M.E.  a reusit sa stranga pina in acest moment 5.600 de euro din suma necesara achizitionarii ecografului, aproximativ 45.000 Euro.  Exista de asemenea angajamente de ajutor, dar drumul este lung si avem nevoie de sprijinul tuturor celor care inteleg ca viata unor copii grav bolnavi depinde si de noi, ca eforturile noastre mai mici sau mai mari pot face diferenta.


Contact
Maria Culescu
Presedinte Asociatiei M.A.M.E.
0724.064.304
maria.culescu@asociatiamame.ro
www.asociatiamame.ro