Pentru startul acestei competitii, au confirmat pana in prezent 22 de echipe, reprezentante ale unor companii de top din Romania. Fiecare companie a inscris un numar de 4 jucatori de tenis din randul propriilor angajati, facand o donatie minima de 300 de euro pentru pacientii HOSPICE Casa Sperantei.
 
In prima zi de la ora 17.00 va incepe competitia de Dublu la care vor lua parte 22 de echipe si Sambata de la ora 9.00 se desfasoara proba de simplu la care participa 44 de jucatori.
 
Toate fondurile care vor fi stranse in urma participarii la acest eveniment vor fi directionate catre HOSPICE Casa Sperantei, organizatie non-profit care asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli incurabile din Brasov, Bucuresti, Fagaras si Zarnesti. Mai multe informatii despre Hospice si evenimentele de strangere de fonduri derulate sunt disponibile la www.hospice.ro.
 
Companiile care sprijina acest eveniment sunt: Top Tenis Arena (Partener Principal al turneului), Fundatia Vodafone, Coca Cola Hellenic, Raiffeisen Leasing, Deloitte, Dell, Euroweb, EY Romania si Ericsson.
 
 
***
HOSPICE Casa Sperantei (www.hospice.ro) este cea mai mare organizatie medicala non-profit din Romania care asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli incurabile in Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti.
 
Ingrijirea paliativa este ingrijirea menita sa amelioreze calitatea vietii pacientilor si familiilor acestora, atunci cand se confrunta cu probleme asociate bolilor amenintatoare de viata, prin prevenirea si inlaturarea suferintei, prin identificarea precoce, evaluarea si tratamentul durerii si al altor probleme de natura fizica, sociala, psiho-emotionala si spirituala. (dupa Definitia Organizatiei Mondiale a Sanatatii, 2002)
 
HOSPICE asigura gratuit, de 21 ani, servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli incurabile si a fost desemnata ca fiind centru de excelenta pentru Europa de Sud Est.
 
Media Contact :
Daniel A. Bujorean, Coordonator National de PR,  daniel.bujorean@hospice.ro, 0733 553 402
Pentru fotografii si clipuri video despre activitatea HOSPICE accesati www.hospice.ro/media