La Gala “Cel mai promitator Brand Romanesc” organizata de Seed Consultants, HOSPICE Casa Sperantei a primit o noua recunoastere, premiul pentru “Cel mai promitator ONG”.

Din juriul evenimentului au facut parte Emma Beckman, Niels Schnecker, Alessandra Stoicescu si Dochiţa Zenoveiov.

HOSPICE Casa Sperantei prima si cea mai mare organizatie non-profit din Romania, care ofera de 2 decenii ingrijire paliativa gratuita copiilor si adultilor cu boli incurabile in Bucuresti si judetul Brasov, a trecut printr-un amplu proces de rebranding incepand cu anul 2009. Implementarea noul brand a fost un proces complex care a tinut pana in anul 2011.

„A fost minunat sa vad ca numele HOSPICE Casa Sperantei este premiat la un astfel de concurs si a fost o surpriza pentru organizatori care nu se asteptau la un ONG sa fie atat de interesat de brandul propriu. Iar pentru participanti, cred ca si pentru ei a fost o surpriza sa vada ca un ONG este apreciat pentru munca pe care o face in aceasta directie.

Pentru mine a fost o experienta care mi-a demonstrat ca munca noastra de pana acum este apreciata si premiata si ca trebuie continuu imbunatatita pentru a pastra standardul creat. Acest premiu nu l-a luat Razvan de la branding, l-a luat brandul HOSPICE Casa Sperantei, pentru ceea ce este, si este de datoria noastra a tuturor sa crestem si sa facem acest brand mai puternic.” - Razvan Tautu, Brand Manager la HOSPICE Casa Sperantei


Cel Mai Promitator Brand Romanesc este un program nascut pentru sustinerea brandurilor romanesti, din convingerea ca si la noi se pot dezvolta nume internationale, care sa aduca un surplus de imagine tarii. HOSPICE Casa Sperantei este o astfel de organizatie, desemnata un centru de excelenta in oferirea serviciilor de ingrijire paliativa in Europa Centrala si de Sud-Est, prin atentia pe care o ofera brandului si comunicarii va reusi sa ofere servicii gratuite pentru un numar mai mare de beneficiari.

Puteti sustine serviciile gratuite oferite de catre HOSPICE Casa Sperantei. Accesand pagina web www.hospice.ro unde poteti face o donatie online, sau sa descarcati formularul 230 prin care 2% din impozitul achitat in 2011 catre stat poate fi redirectionat pentru HOSPICE.


***
HOSPICE Casa Sperantei este cea mai mare organizatie medicala non-profit din Romania care asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa.
Ingrijirea paliativa are ca scop alinarea durerii si controlul simptomelor bolnavilor incurabili, asistenta sociala precum si consiliere psihologica si religioasa.
HOSPICE asigura gratuit, de 20 ani, servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli terminale in Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti si a fost desemnata ca fiind centru de excelenta pentru Europa de Sud-Est.

Contact: Daniel A. Bujorean, Coordonator National de PR, HOSPICE Casa Sperantei, Tel: 0733 552403, daniel.bujorean@hospice.ro