Fundatia de Sprijin Comunitar a deschis un Centru de informare si consiliere pentru migranti în Bacau.

Centrul functioneaza în cadrul Proiectului „Retea de centre de informare si consiliere pentru resortisanti ai unor tari terte”. Proiectul contribuie la integrarea strainilor cu sedere legala pe teritoriul Romaniei, prin asigurarea unor servicii relevante de informare si consiliere care sa faciliteze accesul nediscriminatoriu al migrantilor la serviciile publice.

Proiectul este finantat prin Fondul European de Integrare a resortisantilor tarilor terte, Programul Anual 2009, în cadrul Programului general „Solidaritatea si Gestionarea fluxurilor migratorii”.

Proiectul „Retea de centre de informare si consiliere pentru resortisanti ai unor tari terte” este implementat în perioada 1 iunie 2010 – 31 mai 2011 de catre Organizatia Internationala pentru Migratie (OIM), în cooperare cu parteneri locali precum Fundatia de Sprijin Comunitar din Bacau. Astfel, Centrul de informare si consiliere pentru migranti din Bacau face parte dintr-o retea care functioneaza în urmatoarele 15 orase din Romania: Bucuresti/ Ilfov, Bacau, Buzau, Brasov, Cluj, Constanța, Craiova, Galati, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Targul Mures si Timisoara.

Detalii suplimentare puteti obtinute de la Fundatia de Sprijin Comunitar:
  
Persoane de contact  
Busuioc Ramona, Rusu Daniela   
Telefon: 0234/585658
Fax: 0234/585658   
Email: cis.bacau@iom.int