Campionatul de Boardgames se desfasoara in perioada 22 - 26 iulie si se adreseaza persoanelor care isi doresc o pauza din rutina vietii de zi cu zi, carora le plac jocurile si sunt motivati de provocari. Aici vor avea ocazia sa retraiasca emotia unei competitii, jucand Scrabble, Sah, Dame, Abalone, Quoridor sau Mancala.

Inscrierile se fac trimitand un e-mail la adresa evenimente@chanceforlife.ro, mentionand data si ora preferata (din perioada 22 - 26 iulie) pentru a juca alaturi de beneficiari la sediul Fundatiei Chance For Life din Bd. Timisoara nr 61, bloc C3, scara B, ap 23, sector 6.

Taxa de participare este de 50 de lei. Participand la acest eveniment, concurentii vor sprijini strangerea sumei de 1000 lei necesara participarii a doi dintre beneficiarii Fundatiei Chance for Life la Campionatul National de Scrabble ce va avea loc la Botosani in perioada 27-28 iulie 2013.

Mai multe informatii gasiti aici.

--
Fundatia CHANCE FOR LIFE este o organizatie neguvernamentala care isi propune dezvoltarea comunitatilor din Romania prin intermediul copiilor si tinerilor. Prin campanii sociale si educationale care provoaca oamenii sa gandeasca diferit, prin programe care ofera suport emotional si social pentru copii si tineri, Chance for Life formeaza spiritul civic al romanilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabila a comunitatilor din tara noastra.