Toti voluntarii care s-au implicat in comunitate de-a lungul anului 2010 in judetele Sibiu si Brasov sunt invitati sa se inscrie pana in 5 noiembrie la o noua editie a unicului eveniment de profil, Gala pentru Supervoluntari, organizata de Asociatia Colors si Directiile Judetene pentru Sport si Tineret din Sibiu si Brasov si cofinantata de Consiliul Judetean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania.

Anul acesta Gala pentru Supervoluntari marcheaza o editie aniversara la Sibiu, implinind 5 ani, precum si cea de-a doua editie din Brasov, fiind un proiect de promovare a voluntariatului si de premiere a celor mai activi voluntari implicati in proiecte comunitare. Ca in fiecare an, 5 decembrie, Ziua Mondiala a Voluntariatului ne ofera prilejul de a multumi tuturor celor care s-au implicat, in mod voluntar, in multitudinea de proiecte comunitare locale. Evenimentul premiaza voluntari, organizatii, grupuri informale, proiecte diverse, precum si sustinatori si bloggeri la 15 categorii distincte.

Pentru aceasta editie organizatorii au pregatit o modalitate mai facila de inscriere, acesta desfasurandu-se online pe galavoluntari.wordpress.com, pana la 5 noiembrie si o categorie destinata atat bloggerilor, cat si reprezentantilor social media, care s-au implicat activ in mobilizarea comunitatii in actiuni voluntare. Cel mai simpatic voluntar va fi ales tot prin vot online, la finalul lunii noiembrie.

Pentru mai multe detalii contactati Claudia Popa, presedinte asociatia Colors (0745-052151).

***
Gala pentru Supervoluntari 2010 este un proiect realizat de Asociatia Colors si finantat de catre Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret prin Directiile Judetene pentru Sport si Tineret Sibiu si Brasov si cofinantat de catre Consiliul Judetean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania. Parteneri: Hotel Continental Forum, Centrul de Conferinte Hotel Ibis, Dram Center 07, Centrul Cultural Reduta, iubescbrasovul.ro, Simple Mind, Madstel Impex. Parteneri media : Kiss FM, Exact Media, Sibiu100%, stiribrasov.ro.

Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a-si atinge potentialul lor maxim de-a lungul existentei lor. Asociatia promoveaza un stil de viata sanatos, activ si implicat si are in implementare 10 proiecte.