Asociatia MaiMultVerde si Ciuc Premium vor prezenta miercuri, 19 mai 2010, rezultatele proiectului "Clar si limpede", ce va marca incheierea acestuia.

„Clar si limpede” este un proiect desfasurat de MaiMultVerde si Ciuc Premium prin care partenerii isi propun sa contribuie la protejarea si conservarea apelor minerale din judetul Harghita. Activitatile proiectului constau in crearea infrastructurii necesare protejarii izvoarelor si informarea publicului referitor la existenta, istoria si importanta acestora. Timp de o luna, au fost construite sau renovate pavilioane care vor proteja sapte izvoare din zona Vlahita - Baile Chirui - Valea Varghisului -  Homorod. Pentru reamenajare (renovarea pavilioanelor de lemn care protejeaza izvoarele, vopsirea si tratarea constructiilor, accesul la izvoare), MaiMultVerde a folosit materiale ecologice (lemn, piatra, baituri si vopsele bazate pe uleiurinaturale) si mana de lucru locala, astfel contribuind si la dezvoltarea durabila a zonei.

In centrul evenimentului de incheiere a proiectului „Clar si limpede” se va afla apa, aceasta resursa pretioasa, in cele trei forme ale ei: lichida, solida si vapori. Alaturi de Dragos Bucurenci, presedintele MaiMultVerde, si reprezentatii Ciuc Premium, se vor afla jucatori ai echipei de hochei Sport Club Miercurea Ciuc, precum si alti sustinatori ai proiectului.

Dupa prezentarea rezultatelor si discursurile invitatilor, va invitam la vizionarea unui scurt film „Clar si limpede” care prezinta imagini din acest proiect, precum si la un bufet pentru a continua discutiile despre importanta protejarii apelor.

Evenimentul va avea loc miercuri, 19 mai, de la ora 12.00, la Lost Society Public House, Str. Ion Ghica nr. 21 (vis-a-vis de CinemaPro).

RSVP
Ema Macovei, Asistent comunicare MaiMultVerde, ema@maimultverde.ro, 0751 882 603