Compania Passe-Partout Dan Puric sustine dreptul fiecarui copil de a fi ascultat si de a avea posibilitatea sa solicite oricand sprijin in situatii de risc. Compania Passe-Partout Dan Puric se alatura, astfel, Asociatiei Telefonul Copilului in cadrul campaniei PIERDUT si sprijina demersul organizatiei de a aduna fondurile necesare pentru a intari capacitatea logistica si umana a acesteia de a raspunde tuturor copiilor la 116 111. Spectacolul „TOTI CINCI” prezentat la data de 24 martie 2010, ora 19.30, la Sala Rapsodia, str. Lipscani, nr. 53, se va desfasura in beneficiul Asociatiei Telefonul Copilului.
 
Proiectul „TOTI CINCI” este o tragi-comedie fara cuvinte despre omul contemporan: vise, iubiri, speranţe traduse in dans, pantomima si teatru. Franturi de viaţa: privesti, primesti si construiesti propriul tau fir narativ.
 
Luati unul cate unul, ei sunt: Ana Pepine, Dana Paraschiv, Stefan Ruxanda, Paul Cimpoieru si Silviu Man. Din punct de vedere social, cinci cetaţeni. Din punct de vedere politic, cinci voturi. Putem completa la nesfarsit: contribuabili, clienţi, consumatori. Impreuna, dobandesc numele cel mare: Compania Passe-Partout Dan Puric.
 
"TOTI CINCI" este un spectacol care iti vorbeste despre nebunia lumii, despre bucuria ei, despre miracolele care ne inconjoara, dar pe langa care trecem cu toţii, din viteza, in fiecare zi. „Venim sa iti vorbim, tacand, despre ceea ce nu se vede (decat cu ochiul liber)”, completeaza echipa „TOTI CINCI”.
 
Va invitam, asadar, la data de 24 martie, ora 19.30, la Sala Rapsodia, str.Lipscani, nr.53, pentru a va detasa de cotidian intr-un cadru care, cu siguranta, va va determina sa reveniti. In plus, trebuie sa stiti ca fiecare bilet vandut reprezinta sansa tot mai multor copii de a fi ascultati si sprijiniti de Asociatia Telefonul Copilului.
 
Multumirile noastre se indreapta catre toti cei care ni s-au alaturat in acest demers: Compania Passe-Partout Dan Puric si Art & Events Management,  pe numele lor – Florentina Ciocanea (producator), Ana Pepine, Dana Paraschiv, Stefan Ruxanda, Paul Cimpoieru, Silviu Man (distribuţia, regia, scenografia), Wilhelmina Arz (costume), Ilina Pepine (ilustraţia muzicala), Sorin Vintila (light design).
 
Reamintim ca anul 2009 a adus Asociaţiei Telefonul Copilului o crestere de 74,8% a numarului cazurilor inregistrate, comparativ cu anul 2008. A rezultat astfel un numar de 5.297 de cazuri de incalcare a drepturilor copilului,sesizate la 116 111, iar in 1.042 dintre cazuri apelanţii au fost copii, inregistrandu-se si in acest sens o crestere de 174,9% faţa de anul precedent. A aparut astfel nevoia de a prelua tot mai multe apeluri la linia de asistenţa destinata copiilor, ceea ce ne-a determinat sa lansam campania PIERDUT, la data de 01 ianuarie 2010.
 
Campania PIERDUT se deruleaza pana la data de 31 martie 2010. Orice persoana care doreste sa se implice activ in susţinerea campaniei, poate sa trimita un sms la 874 (numar apelabil din reţelele Cosmote, Orange, Vodafone, nu se percepe tva) si va dona 2 euro. Cu un efort minim, dar susţinut de cat mai multe persoane, Asociaţia Telefonul Copilului va putea comunica si va putea sa ajunga la toţi copiii care cauta sprijin la 116 111.
 
 
Asociaţia Telefonul Copilului este o organizaţie neguvernamentala, non-profit, activa in domeniul protecţiei drepturilor copilului. 7 zile din 7, intre orele 08.00-20.00, organizatia raspunde apelurilor copiilor si parintilor la 116 111. Un numar total de 1.499.745 de apeluri a fost inregistrat in perioada 21 noiembrie 2001 – 28 februarie 2010, iar dintre acestea au fost identificate 27.246 de cazuri valide. Contact: 021 413 00 11 / 0740 111 468 / telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro/ www.telefonulcopilului.ro