Daca ai computere sau componente pe care nu le mai folosesti, stim ce ai putea face cu ele: doneaza-le copiilor care nu au posibilitatea sa isi cumpere. Un computer ii ajuta sa invete mai bine, le ofera acces la informatii si le deschide usa spre stiinta si arta.

Campania "Computeriada" face legatura dintre tine si copiii care au nevoie de computere. Campania este organizata de firma de IT Blackbox si organizatiile neguvernamentale OvidiuRom si MaiMultVerde si se adreseaza firmelor si institutiilor din Bucuresti.

Programul are trei componente:

1. Blackbox preia aparatura de la firmele care doresc sa participe la campanie, o reconditioneaza si o face sa functioneze. Componentele care nu au putut fi utilizate sunt trimise catre centre de reciclare specializate.

2. OvidiuRom, prin programele de asistenta pe care le are, identifica copiii care au nevoie si le duce câte un computer.

3. MaiMultVerde promoveaza initiativa in rândul partenerilor si beneficiarilor sai si ii implica in program.

Blackbox este o firma de IT care ofera firmelor si institutiilor servicii premium de service, mentenanta si backup.

OvidiuRom este o organizatie neguvernamentala care deruleaza programe sociale si de educatie pentru copii dezavantajati.

MaiMultVerde este cea mai de succes organizatie de mediu din România: intr-un an de existenta a plantat peste 100.000 de copaci in diferite parti ale tarii si a strâns 94 de tone de gunoaie.


Campania se deruleaza in perioada 1-30 iunie 2009 si poate fi urmarita pe
websiturile organizatorilor, unde vor fi afisate numele donatorilor, ale beneficiarilor si povestile lor.

Pentru relatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la telefon 0723269333, email alexandru.itcus[at]blackbox.ro, persoana de contact: Alexandru Itcus, manager de proiect.