„Maria Raducanu combina bocetele romanesti cu fado-ul portughez, cu blues-ul si cu improvizatia pentru a da viata unei muzici pure, extrem de emotionante si care iti merge direct la inima.” scriu cei de la site-ul casei de discuri new-yorkeze Tzadik, a faimosului jazzman John Zorn, unde Maria Raducanu si-a lansat in toamna anului 2010 primul album american – „Ziori”, care contine 11 piese cantate in limba romana.
Renumita pentru interpretarile pieselor Mariei Tanase, Maria Raducanu, impreuna cu cvartetul sau, a realizat un turneu omagial in Germania, la München, Berlin si Stuttgart, dedicat centenarului nasterii celei supranumite „Regina cantecului popular”. 

De asemenea, se face remarcata prin capacitatea de a canta in diferite dialecte, trecand cu usurinta de la cantece de jale si bucurie la fado portughez. A lansat pana in prezent noua albume, pentru care a colaborat cu muzicieni ca Johhny Raducanu, Mihai Iordache si Mircea Tiberian.

Va asteptam miercuri, 23 octombrie, de la ora 20:00, la Fratelli Espresso Bar by GensDuBien pentru intalnirea cu o artista unica, independenta si nonconformista, ce rar poate fi vazuta intr-un circuit de concerte.
Intrarea este, ca intotdeauna, libera. 

Pentru detalii si rezervari, ne puteti contacta la 0727.929.583 (Dani Simion) sau gensdubien@gmail.com