Fundatia „Pentru Voi” va organiza duminica, 11 octombrie, de la ora 19.00, un concert simfonic extraordinar, dedicat persoanelor cu autism, care va avea loc la Filarmonica „Banatul” din Timisoara. Concertul este finantat de Primaria Municipiului Timisoara si Consiliul Local al Municipiului Timisoara prin "Programul manifestarilor culturale, sportive, educative, sociale, educatie civica, de tineret si religioase pe anul 2009".
 
„Evenimentul este menit sa atraga atentia asupra problematicii deosebite pe care o prezinta autismul si in acelasi timp este un cadou pe care il facem timisorenilor, alaturi de partenerii nostri, Filarmonica „Banatul” si Primaria Timisoara. Este un mod de a ne exprima recunostinta fata de toti timisorenii care ne sunt alaturi de 13 ani in demersurile noastre de incluziune sociala a persoanelor cu dizabilitati in comunitatea locala. Speram ca prin muzica sa deschidem inimile celor prezenti la eveniment catre o lume diferita, ignorata din pacate de cei mai multi - aceea a persoanelor cu autism.” a declarat Laila Onu, director executiv general al Fundatiei „Pentru Voi”.

In cadrul evenimentului va avea loc si deschiderea oficiala a conferintei internationale “E timpul schimbarii! Autismul si Incluziunea Sociala”, care se va desfasura in 12 si 13 octombrie la Hotel Timisoara.

La eveniment vor lua parte Gheorghe Ciuhandu, primarul Municipiului Timisoara, precum si multi alti prieteni si colaboratori ai Fundatiei „Pentru Voi” din tara si din strainatate.

Va asteptam sa impartasiti alaturi de noi emotia unui eveniment unic! Intrarea este libera.

Parteneri media: TVR Timisoara, Ziua de Vest, Adevarul de Seara, Timis Expres, TION, Timisoreni.ro, Sapte Seri.